10 Ekim 2018 - Çarşamba

Yerel seçim yaklaşırken

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye  Başkanlığı ve Belediye Encümenleri ile muhtarlık seçimleri için heyecan şimdiden görünmeye başladı. Belediye seçimleri için şimdiden aday gösterilmezken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, en ufak bir terör olayına karışan ve Belediye Başkanı seçilen kişilere yine kayyum atanacağını söylemesi seçimlerin anlamını büyük ölçüde yitirirken, özellikle HDP’nin bu konudaki tavrı son derece tepki gördü. HDP’ye terör örgütü gözüyle bakan iktidar kanadının böylesi bir karar vermesi son derece yanlış ve milletin iradesini hiçe saymak anlamına gelmektedir.

Bizler sayın cumhurbaşkanımızın teröre bulaşmış ve seçilen bir Belediye Başkanının yerine kayyum atamasını kendi inisiyatifine bırakıyoruz. Ama haddimiz olmadan da bunun son derece yanlış olacağını söylememekte kendimizi aldatmış olacağız.  Tamam adı birçok olaya karışmış olanların zaten Yüksek Seçim Kurulu tarafından aday gösterilemeyeceğini bildiği halde Cumhurbaşkanımızın bunu aleni aleni söylemesi Yüksek Seçim Kurulunu da yok sayması anlamına gelmektedir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde özellikle muhtar adaylarının da çok olacağı söylenmektedir. Muhtarlığın böylesine cazip kılan tarafı halk tarafından seçilmiş olması ve bu nedenle de itibar olacağı düşüncesini taşımaktadır. Bizler 31 Mart 2019 tarihinde vatandaşlık görevimizi yapıp sandık başına gideceğiz ve gönlümüzden kopan partinin adayına oylarımızı vereceğiz. Her şeye rağmen bu güzel ülkemizde iyiyi ve güzeli yaratma çabası içinde olacaklara gönül kapımızın her zaman açık olacağını belirtiyor, bu güzel ülkemizde artık kısır döngülerle yönetilmemesi gerektiğini bir kez daha belirtmekte yarar görüyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları