31 Aralık 2017 - Pazar

2018 ÖZLEMLERİN GİDERİLDİĞİ BİR YIL OLSUN

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Özlemi çekilen özlemlerinin gerçekleşmesi için yanıp tutuşan bir yıl olsun yeni yıl. Bizler vatandaşlar olarak sevgi kavramlarını her zaman en üst düzeyde tutmakla sorumlu hissetmeliyiz kendimizi. Zorluklarla da olsa yaşam standartlarımız bizleri tatmin etmese de bu ülkede yaşıyorsak her türlü acısına ve güzelliğine katlanmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket etme gibi bir özverimizin olması gerekir.

Bizler iyiyi ve de güzeli yaratma çabamızı sürdürdüğümüz sürece aşamayacağımız hiç ama hiçbir engel oylamayacaktır. Yeni yılda özlenen, olmasını büyük bir hasretle beklenen güzelliklerin oluşması dileklerimizin başında yer almaktadır. Tüm vatandaşlar olarak kardeşliğimizin daha da pekişmesi için elbirliğiyle hareket etmenin bizlere en büyük huzur ve güveni verecektir.

Yıllar akıp gidiyor, bu ülkede yaşanana kaosların sona ermesi barış ve kardeşliğin tesis edilmesi bizim için olmazsa olmazlardandır. Sevgi tomurcuklarının filizlendiği, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir ülkede yaşamak hepimizin ortak dilek ve temennisidir. Bu ülkenin her köşesi bizim ana toprağımızdır. Bu ülkeye kast edecek kim olursa olsun buna karşı gereken yanıtı verebilecek kadar vatanperver insanların yaşadığı bir ülkedir Türkiye. Son derece hassas bir dönemden geçtiğimizin bilincindeyiz.

Bizim bizden başka dostumuzun olmadığı artık gün yüzüne çıkmıştır. Hal böyle iken bir bütün olmamamızın, birbirimizin sevmememizin bir anlamı var mıdır? Bizler bu vatanın birer parçasıyız. Bu vatan hepimizindir, mutluluklarla yarınlara kuşkularla bakılmaksızın yaşam sürülen bir ülke olması hepimizin olmazsa olmazıdır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkeme yeni yılın mutluluk ve huzur ile güven ortamının oluşmasına vesile olması dileklerimle tüm halkımızın ve ülkemiz insanının yeni yılını en içten samimi dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve dahası iç barışın sağlanmasına vesile olması dileklerimle esen kalınız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları