19 Temmuz 2017 - Çarşamba

SEVİNDİRİCİ BİRLİKTELİK…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 5 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

BATSO, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet, MÜSİAD, TÜSİAD ve Eczacılar Odalarının bir araya gelerek lobi oluşturması bir birlikteliğin sergilenmesi son derece önem arz eden bir gelişmedir. Bu bir araya gelişin nedeni de ilimizde bir fuarın açılması ve açılacak olan fuarla ilimizin sesinin tüm yurt sathında tanıtımına katkı sağlaması amacını gütmektedir.

BATSO Başkanı A. Kadir Demir’in bu konuda gösterdiği çabayı da burada takdir etmemek olmayacaktır. BATSO’nun odasında yapılan anlamlı toplantıda hem fuar için oluşturulacak lobi hem de ilimize yapılacak katkılar ile alınmış ve tarih saptama bakımından bir araya geliştir. İlimizin daha iyiye ve daha güzele doğru gitmesi adına birlik ve beraberliğin böylesi önem arz ettiği bir dönemde girişilen çaba ve eforlar takdire şayandır. Burada BATSO nun yeni yapılan binası içinde bir paragraf açmak isterim. Gerçekten ilimize yakışır bir bina yapılmış ve son derece modern bir şekilde inşa edilmiştir. Bu konuda emeği geçenleri içtenlikle kutluyorum. İlimizde yıllardır düşünülen ama bir türlü gerçekleştirilmeyen bir fuarın açılması ilimiz adına gerçek manada yararlı bir girişim olacaktır. Yeter ki canımızdan sakındığımız ilimiz artık modern dünyaya ayak uydursun ve kötü anılarla değil yepyeni gelişmelerle anılsın istiyoruz. Batmanımızın son derece büyük sayıda genç bir nüfusu bulunmaktadır. İstihdamların da artık ilimizdeki işsizlerimiz için bir umut teşkil etmesi en büyük arzu ve isteğimizimdir. Yapılacak gelişmelerin içine istihdam arttırıcı gelişmelerinde sığdırılması en büyük dileğimiz. Batman her geçen gün gelişen ve büyümeye yüz tutan bir il hal böyle iken özellikle istihdam adına gelişmelerin olması ise halkımızın yüzünün gülmesine ve işsiz insanlarımızın iş sahibi olması adına son derece yararlı bir durum olacaktır. Ben ilerleyen zaman süreci içinde istihdam adına da önemli adımların atılacağı inancını taşıyorum. Batman gerçek anlamda büyük şehir statüsün hak etmiş bir ildir. Benim temennim en kısa zamanda büyükşehir statüsünü kazanmasıdır. Halkımız kendi ilinde mutlu ve ekonomik anlamda sıkıntılar çekmeden yaşamak isteğini taşımaktadır. Halkımızın genel isteği de zaten özellikle işsizlikle anılması ilimizin en sıkıntılı imajıdır bu imajın silinmesi ve böylesine anılmaması da en büyük dilek ve temennimizdir. İşte böylesi sıkıntılarla anılan ve işsizler kervanına her geçen gün yenilerinin eklendiği Batman’da Sivil Toplum kuruluşlarımızın bir araya gelip birliktelik mesajını küçük de olsa bir fuar için birliktelik mesajını vermiş olmalarını son derece sevindirici ve umut verici bir gelişme olarak değerlendirdiğimizi vurgulamak istiyorum. Sivil toplum Örgütlerimizin bundan böyle sadece fuar için değil ilimizin gelişmesine daha çok katkı sunmaları adına birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri bizi daha da sevindirecek ve mutlu edecektir. Böylesi bir beraberliği sağlama adına emek verenleri içtenlikle tebrik ediyorum.

GENEL SEKRETER’E DESTEK VERMELİYİZ

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atanan Op. Dr. Sedat Özkul’un enerjik dolu bir yapıya sahip olması ve işine en iyi şekilde başlamış olmasına tanık olduk. Sağlık sektöründe büyük şehirleri değil,  Batman’ı tercih eden bu hemşerimize gereken desteği vermenin bizim için kaçınılmaz olmasıdır. Disiplinden taviz vermez, iş ahlakına son derece önem veren Genel Sekreter Özkul’un  Kamu hastanelerinde büyük başarılara imza atacağına içtenlikle inanıyoruz.

Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Özkul’un büyük şehirleri değil, Batman’ı tercih etmesi ilimiz sağlık sektörüne çok daha iyi hizmet edeceğinin bir göstergesidir. Batman’a ve Batman halkına sağlık alanında en iyi hizmeti verebileceğine inandığımız Genel Sekreter Özkul’un ilerleyen zaman süreci içinde bir çok projelere de imza atacağı inancını taşıyoruz. Bu duygularla kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne atanmış bulunan Op. Dr. Sedat Özkul’a başarılar diliyor, üstün hizmetlere imza atmasını diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları