16 Ağustos 2017 - Çarşamba

BELEDİYE DÖRT KOLDAN…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Belediye özellikle kayyuma devredildikten sonra geçen zaman süreci içerisinde yaptığı hizmetlerle adeta batman’a kabuk değiştirdi. Yapılan hizmetlere burada saymaya gerek yok ama yiğidi öldür hakkını yememek gerektiğini burada ifade etmek isterim. Ulaşımdan sağlık alanına, asfaltlamadan temizlik işlerine kadar büyük bir çalışma örneğini sergileyen belediye gerçekten takdire şayan bir hizmeti gerçekleştirmektedir. Belediye hizmet binasına gidildiğinde sımsıcak bir ortamda karşılanıyor, güler yüzle vatandaşın sorunu dinleniyor ve sorunun çözümü için gereken tüm titizlik ortaya konuluyor. Belediye hizmet binasındaki temiz ortam ferahlatıcı bir manzara arz ediyor. Tüm çalışanlar işlerini büyük bir titizlikle yapmaya çalışıyor, gelen vatandaşları son derece samimi bir şekilde karşılıyorlar.

Kayyumca Belediye Başkan vekilliğine atanan Vali Yardımcısı Şevket Aksoy son derece mütevazi bir süreç yaşatıyor. Bazılara bu insandan memnun olmazsa da Belediye hizmetlerinin nasıl yapılabileceğinin de örneklerini büyük bir ciddiyetle sergiliyor. Şehir içi ulaşımda yeni alınan otobüsler sayesinde büyük bir rahatlığa neden olmuştur. Şehir içi ulaşımını gerçekleştiren otobüs sürücülerinin vatandaşa karış son derece nazik ve saygılı bir tutum içerisinde oldukların tanık olunca bu değişimin ne denli önem arz ettiğine tanık oluyoruz. Yeşil alan konusunda da büyük bir titizlik arz ediliyor, yeni parklar, bahçeler yapabilme adına gereken projeler düzenlenip hayata geçirilmek isteniyor. İluh deresinin artık siyasetçilerin seçim malzemesi olmaktan çıkarılması için öylesine mükemmel bir proje hazırlanmış ki burası ıslah edilirken hiç kimsenin kırılmasına mahal verilmeden yapımının gerçekleştireceği konusunda da büyük bir çalışma başlatılmış bulunmaktadır. Böylesi güzel projeleri hayata geçirmek için didinip çalışan başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a kesinlikle haksızlık etmemek gerektiğine inanıyorum. Sonuç kendisi bir kamu görevlisi ve kendisine verilen bir görevi yapmaktadır.

Bu gerçekle gelip şehrimize biraz katkısı olsun diye bir şeyler yapmak isteyen bir insana da gereken takdiri çok görmemeliyiz diye düşünüyorum. Her vatandaşa kapısının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyor her söyleminde. Sözün özü kayyumla ta atanmış olsa batman’a bir şeyler kazandırma Batman’ halkına bir hizmet yapma sevdasını taşıyan böylesine içtenlikle işini yapan ve verilen görevi tarafsız bir şekilde yerine getirmeye çalışan Belediye Başkan Vekiline kızmak şöyle dursun takdire şayan olarak algılanmalıdır. Ben sadece görünenleri yazdım. Birileri bunun yağcılık ya da yalakalık olarak algılayabilir ama görünen köyün kılavuz istemediği de bilinen bir gerçektir. Batman’a taş üstüne taş koyan ve şehrimizin tertemiz pırıl pırıl bir il olması adına yapılan her hizmeti alkışlayacağımızı da ifade etmek isterim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları