27 Haziran 2018 - Çarşamba

YARINLARA UMUTLA BAKACAKMIYIZ?

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Seçimler bitti yani artık bizleri yarınlarda neler olacağı heyecanı sarmış bulunmaktadır. Seçimlerde oluşan rekabet bilindiği gibi Sayın Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlandı. Kim ne derse desin artık milletin teveccühü sandığa yansımış ve hepimizin de buna saygı göstermesi gerektiği gerçeğini göz ardı etmemesi lazım. Normal hayata döndük artık bizim normal dediğimiz hayat herkesin bu ülkede rahat olması gerektiğidir. Ülkemizdeki insanların yarınlarından kuşku ile bakmaması gerektiğidir. Şimdi seçimler bitmiş olan olmuş ve ülkemiz insanı kendisini yöneteceğine inandığını sandıktan zaferle çıkarmıştır. Hal böyle iken elbette ki milletin de beklentileri ve umutları olacaktır. Beklentilere ve yeşeren umutlara ihtiyacı olan bu millete karşı seçilenlerin de gereken yanıtı verip vermeyecekleri gerçekten merak konusudur.

Emeklinin, memurun, işçinin ve özellikle dar gelirli vatandaşlar ile işsizlikten sırtı kamburlaşmış vatandaşlarımızın beklentileri çoktur. Tek bir elden yönetilecek olan bu ülkede insanların huzurlu olabilmesine olanak sağlamak ve tüm zorlukların üstesinden gelebilmenin mücadelesi elbette ki verilecektir ama yıllardır sorunlarla boğuşan vatandaşın da artık sabrı tükenmiş umut kervanını terk etmiş bulunmaktadır. Umut kervanını terk edenleri yeniden umut kervanına katabilme mücadelesini vereceklerin bunu başarıp başarmayacaklarını ilerleyen zaman sürecinde hep birlikte görme olanağı bulacağız. Bu nedenle bizler vatandaş olarak tüm kafalarda ‘acaba’ yaratan bu sorulara gereken olumlu yanıt verilip verilmeyeceğini son derece merak etmek gibi bir hakkımızın olduğunu vurgulamak isterim. Bizler yarınlarına umutla bakan, geleceğe aydınlık gözle bakmayı öğrenen bir ulus olmak istiyoruz. Milletin çoğunluğu ile iktidara gelenlerin milletin teveccühünü kesinlikle göz ardı etmemeleri en büyük dilek ve temennimizdir. Yıllardır beklenen ve özlenen bir tablo oluşsun istiyoruz ülkemizde. Kardeşlik bağlarının doruğa ulaştığı herkesin birbirine fikrine ve zikrine saygı göstermesi gerektiği bir ülke olsun istiyoruz. Bu isteklerimizin de tüm ülke insanının isteği olduğunun bilinmesini istiyoruz. Ülkemizden başka bir ülkemizin olmadığını çok iyi bilenlerdeniz. Bu yüzden bizim bizden başka dostumuzun olmadığını da çok iyi bilenlerdeniz. Ülkemizi böylesi bir dönemde huzura ve refaha kavuşturacağına inandığımız bu günkü iktidarın

artık bunu da kesinlikle göz ardı etmeyeceği inancını taşımak istiyoruz. Ne olursunuz bizlere bunu da çok görmeyiniz artık. Türkiye bizim cennet vatanımızdır. Bu vatanın vatandaşı olmaktan gurur duyanlar olarak vatandaşa oylan vefa borcunun ödenmesi adına tüm siyasetçilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları