10 Mayıs 2017 - Çarşamba

HALKIN VALİSİ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Göreve geldiği ilk günden itibaren Batmanlı vatandaşlar ile gönül bağı kuran Vali Ahmet Deniz, her kesimin takdirini kazandı. Aramızdan biriymiş gibi görev yapan ve bu kadar sevilen Vali’ye tanık oluyoruz.

Kentimize atandığı günden beri kırsalda, köylerde, Organize Sanayi Bölgesi’nde TOKİ konutlarında, eğitim yuvalarında, esnaf ve kentin her alanındaki vatandaşla iç içe olan Vali Ahmet Deniz  makamında da vatandaşlarla iç içe.

Şehir merkezi ve kırsalda dolaşıp vatandaşın sorunlarını dinleyen Vali Ahmet Deniz, ulaşımdan-eğitime, altyapıdan-turizme yönelik sorunların çözümüne kadar bir çok meseleyi çözüme kavuşturabilmenin gayretinde.

Makamında ziyaret ettiğimiz Vali Ahmet Deniz, önemli mesajlar veriyordu; “Kentin yatırımları için çaba içerisindeyiz. Son yıllardaki derslik sayısı yapımına bu yılda devam edeceğiz. 400 civarında derslik yapımını gerçekleştireceğiz” diyordu.

Vali Deniz, alt ve üst geçitler, Güney Çevre Yolu, Organize Sanayi Bölgesi ikinci etap çalışmaları ile bir çok yatırımı gerçekleştirme çabasında…

Kentin her alanında halkla iç içe olan Vali Ahmet Deniz, Batman’ı cazibe merkezi yapmak için yoğun çaba içerisinde.

Vali Deniz, gerçekten görevini layık bir şekilde yapıyor.

Batman  halkı ile kaynaşan ve halkın sorunlarını her fırsatta dinleyen Vali Ahmet Deniz’i  başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum…

BATMAN’DA NİÇİN FUAR AÇILMIYOR?

Gelişen, büyüyen 500 bin nüfuslu Batman’da bir çok yeniliğe açık Turgut Özal Bulvarı, Gülistan caddesi, Batman AVM, GAP mahallesi ve bir çok semtle lüks mekanlar ile marka mağazalar peş peşe açılmakta.

Bir çok eğitim kurumun yanı sıra sağlık alanındaki hizmetler Batı illerini aratmıyor. Kentimizde onlara STK ile Esnaf Odaları varken esnaf ile sanayi temsilcilerinin çabası ne kadar?

Örneğin Konya, Van, Şanlıurfa, Adana, Gaziantep, Diyarbakır gibi kentlerde  her yıl geleneksel hale gelen gıda, tekstil, tarım gibi onlarca fuarlar düzenlenmekte. Türkiye’nin her yerine ulaşım sorunu olmayan Batman’da hiç mi bir fuar açılamıyor?

Esnaf temsilcisi Odalar ile Sanayiciler neden böyle bir organizasyona öncülük edemiyor. Umarız bundan böyle Batmanlı iş adamları, girişimci dernekler harekete geçer.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları