10 Ocak 2018 - Çarşamba

YATIRIMLARI KORUMAK EN BÜYÜK SORUMLULUKTUR

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Batman’da son dönemlerde şehrimizin çehresini değiştiren çalışmalar bilindiği gibi son ermek üzere. Böylesine anlamlı ve ilimizin görüntüsünü büyük ölçüde değiştirip güzelleştiren çalışmaları memnuniyetle karşılıyoruz.

Ancak bazı yerlerde yapılan çalışmaları sekteye uğratmak ve güzellikler bozmak adına olumsuz tutumların oluştuğu duyumunu alıyoruz ve bundan da son derece büyük bir rahatsızlık duyuyoruz. Böylesi anlamlı hizmetlere sekte vurmak, yapılan güzellikleri çirkinleştirme çabası içinde olanların bu şehirde yaşayan tüm halka karşı bir ihanet içinde olduklarının bir göstergesi olduğunu bilmelidirler.

Bu şehirde yaşayan ve hayatlarını bu şehirde idame ettirmek durumunda olan halkımızdan tek isteğimiz yapılan güzel hizmetlerin bizler için yapıldığını bilmelerinde yarar olacağını düşünüyoruz. Bu güzel hizmetlere halel getirmek isteyenlerin bu ilin insanlarına yapılacak en büyük haksızlık olduğu gerçeğini artık zihinlerine kazısınlar diye düşünüyoruz.

Bizler bu şehrin birer yaşayanları olarak gecikmiş olsa da Batman’ın büyük bir değişim içine girdiğini hep birlikte gözlemliyoruz. Bu güzellikleri korumak ve kollamak bizler için olmazsa olmaz bir sorumluluk olmalıdır. Dileğimiz bundan böyle yapılan hizmetlerden övgüye değer olduğunu kabullenip bizlere böylesi güzellikleri sunup şehrimizin güzelliğine katkı sunanları tebrik etmek erdemliliğini göstermemiz olmalıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları