07 Mart 2018 - Çarşamba

Petrol 15'lik delikanlı

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

8 Mart 2004'te yayın hayatına başlayan Batman Petrol Gazetesi 15. yayın yılına girmenin sevincini yaşıyor. Şahsım tarafından kurulan günlük haber ve yorumlarıyla buluşan Batman Petrol Gazetesi, yıllardır alnı açık ve dik duruşuyla hiç kimsenin güdümünde olmadığı gibi bundan böyle de ilkelerine bağlı kalacağının taahhüdünü veriyoruz. "Halkın ve Haklı"nın yanında olmayı ilke edinen Batman Petrol Gazetesi, basın etiği ve ilkelerine bağlı olmaya kararlı.

40 Yıla yakın basın mesleğinde olumlu-olumsuz nelere şahit olmadık ki. Önümüzdeki dönemde daha kaliteli bir gazete sunmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Zaman hızla geçiyor, ömür dediğin ne ki? Geriye dönüp baktığında her şey bir film şeridi gibi canlanır gözünde. 40 yılda yaşadıkların kısa bir film fragmanı misali. Tek başına muhasebe yaparsın iyi-kötü yaptıklarınla. Kurduğun, emek verdiğin gazete tıpkı evladın gibidir. Basın mesleği unutamadığın, bırakamadığın, vücudunun kolu ve kafası gibidir. Yıllarca emek verdiğin gazete bir parçandır senin...

Kendi tesisleri olan Arslan Matbaası’nda hazırlanıp basılan Batman Petrol Gazetesi, sizlerin de desteğiyle daha kaliteli yayın yıllarının heyecanını yaşıyor. Her mesleğin zorlukları olduğu gibi yerel gazetelerin de onlarca sıkıntı ve zorlukları var. Yolları uzun ve meşakkatleri çok. Gerçeklerin kamuoyuna duyurulması noktasında yayınlarımız sürecek. Kentimizdeki 19 yerel gazete arasında tatlı bir rekabet olması elbette çok doğal. Her meslektaşımız, okurları için büyük bir efor harcamakta.

Batman Petrol Gazetesi, teknolojiyi takip eden ve çağın yeniliklerine ayak uyduran hamleleriyle yazılı basında olduğu gibi internet haberciliğinde de marka olmayı başardı. Saygılı yayıncılık bünyesinde Batman Petrol Gazetesi, www.batmanpetrol.com web sitesiyle günlük yorum ve haberlerle hizmettedir.

19 Yerel gazete arasında adından söz ettiren Batman Petrol Gazetesi’nin hiç kimseyle rekabeti olmadığı gibi tüm meslektaşlarına da saygısını yitirmeyecek ilkeli adımlarla yoluna devam edecektir. Yıllarca şahsımla birlikte gazetemizde yazı yazan, haber paylaşan ve haber mutfağında emek veren tüm arkadaşlarıma minnettarım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları