11 Mart 2018 - Pazar

BİNLERCE TEŞEKKÜRLER…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

8 Mart günü bizim gazetemizin 14. yayın yılını geride bırakıp 15. yayın yılına girdiğimizin yıldönümünü hem kutlamış, hem de siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Yerel gazeteler kentin sesi ve soluğudur. Şehirde yaşananları kamuoyu ve halka duyurma görevini üstlenmiş durumdalar. Yetkililer ile halk arasında adeta bir köprü görevini sağlarlar. Kentimizde 19 yerel gazete bulunmaktadır. Hepsi birer değer sayılır. Her birinin bir ilke ve duruşu vardır.

Hafta içerisinde kuruluş yıldönümümüz nedeniyle sevincimizi bizlerle paylaşan başta sayın Valimiz Ahmet Deniz olmak üzere Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum amirleri, esnaf arkadaşlarımıza ve tüm meslektaşlarımıza parti temsilcilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız. Böylesine teveccühlere mazhar olmak, il yöneticilerimizin hassasiyetini gözlemlemek, okuyucularımızın içtenlik dolu mesajlarını tek tek yayınlamayı değil, gelen, gelmeyen ya da kutlayan ve kutlama gereğini duymayan tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç bildiğimizi de ifade etmek isteriz.

Bizler sadece bir kamu görevini üstlenmiş ve halkımızın haber alma hakkına gereken saygıyı göstermenin çabasını güdenleriz. Yolumuza her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkımıza en doğru bilgiyi vermenin mücadelesini vermeye devam edeceğimizi özellikle vurgulamak isteriz. Batman Petrol Gazetesinin, halkımızdan aldığımız güçle her zaman olduğu gibi bundan sonra da aynı ilkeler doğrultusunda yayın hayatına devam edeceğimizi ifade etmek isteriz. Bu duygularla tüm okuyucularımıza ve halkımıza en içten teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyor, yayın hayatımızda iyiyi ve güzeli yaratma çabamızda bize verdikleri destekten ötürü bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Batman Petrol Gazetesi 14 yıl boyunca halkın sesi olmanın gururunu yaşadı, halkımızdan aldığımız güzel tepkilerle yolumuza emin adımlarla bu günlere kadar gelebilmenin hazzını yaşadık. Gazetecilik mesleğinin ne kadar zor koşullar olursa olsun mesleğini icra etme adına girişilen fedakarlıklar sadece halkın bilgi alma hakkının bir gereğidir.

Bizler de halkımızı her türlü bilgi ve haberden yoksun bırakmamak adına bu mücadeleyi zor koşullar altında olsak da vermenin kararlığında olduğumuzu da özellikle ifade etmek isterim. Bizler bu mesleği yaparken hiç kimsenin rencide olmasına asla gereksinim duymadık ve tarafsızlık ilkesini her zaman ön planda tutarak mesleğimizi icra etmenin mücadelesini ortaya koyucağız. Batman halkı her türlü haberi edinme hakkına sahip bir halk olarak temayüz etmiş. Bizlerde bu haklarına her zaman olduğu gibi bundan sonra da gereken titizliği göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları