16 Temmuz 2017 - Pazar

KALLEŞLİĞİN, İHANETİN ADIDIR 15 TEMMUZ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

15 Temmuz ülkemizi büyük kaoslara sürüklemek isteyen vatan hainlerinin ülkeyi ele geçirmek için yıllarca sinsice hazırlayıp gerçeğe dönüştürmek istedikleri başarısız girişiminin birinci yıldönümünde o kalleşlikle şehit edilen 249 vatandaşımızın ruhlarının şad, mekanlarının cennet olması dileğimizi yineleyerek başlamak istedim bu günkü makaleme. Bu ülke birçok devrim yaşadı ama hiçbir darbede böylesine kalleşlik, böylesine alçaklıkla gerçekleşmedi. Özellikle kendi vatandaşının üzerine kurşun yağdıracak kadar gözü dönmüş bir gurubun gerçekleştirmiş olduğu rezil bir teşebbüsün içinde olunmadı. Bu teşebbüsü yapanlar, bu ülkenin ekmeğini yıllarca yiyenlerin olması da apayrı bir üzüntüdür. Emellerine nail olamadılar, giriştikleri teşebbüsü milletin çelik iradesi karşısında ne denli aciz duruma düştüklerini de gördüler.

Bu milletin giriştikleri alçak girişim karşısında sus-pus olacaklarını tahmin ettiler ama unuttukları bir gerçek vardı ki, söz konusu vatan olunca millet için gerisinin ne denli teferruat olduğu gerçeğini göz ardı ettiler. Yıllarca ülkemizin çeşitli kademelerinde krallar gibi yaşayanlar bir kendini ne oldum sanan bir din tacirinin peşine takılıp kendi vatanlarına ihanet etmeyi göze alanların ne kadar kör olduklarını ne kadar sağır olduklarını ve ne kadar delalet içine girdiklerine tanık olduk. Bu alçakça girişilen başarısız darbe girişiminde ellerinde bayrak olan ve darbelerden gına getirdiklerinin bilinci içerisinde olan vatandaşlarımızın üzerine alçakça havadan ve karadan kurşun yağdırılmasını bu millet tarih boyunca asla unutmayacak ve onları nefretle yad edeceklerdir.

15 Temmuz 2016 ülkemize kast eden hainlerin eşi görülmemiş bir kahpeliği yapanların tarihi olarak anılacak ve dimdik ayakta sarsılmaz bir imanla kendi vatanını koruyan aziz şehitlerimizin ruhları ve onların kahramanlıkları da her zaman saygıyla yad edilecektir. 15 Temmuz’un yıl dönümünde bu kahpece girişilen ve milletin çelik iradesi ile bertaraf edilen başarısız darbe girişiminde yaşamlarını yitiren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı yaşamlar diliyorum.

BU KIZIMIZLA GURUR DUYKMAMAK MÜMKÜN MÜ?

Kenya’nın Nairobi kentinde yapılan Dünya Yıldızlar atletizm şampiyonasında Ülkemize altın madalya kazandıran 17 yaşındaki Batmanlı Mizgin Aydan, tarihimize geçen en başarılı bir isim olarak hepimizi büyük bir sevince boğmuştur. Fındık tarlalarında, fakir bir ailenin çocuğu olarak yaşamını sürdüren ancak öğretmenlerinin yeteneğini keşfettikten sonra atlet olmasına karar verilen Mizgin gittiği şampiyona da tahminlerin üstünde bir başarı göstererek altın madalyanın sahibi olmayı başarmıştır. Bizler hemşehrisi olarak bu azimli kızımızla ne kadar gurur duysak yeridir sanırım. Kendisine emeği dokunan hocalarına ve fakir olmalarına rağmen kızlarının yeteneği doğrultusunda izin veren ailesine halkımız olarak teşekkür ediyor, başarısını candan tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları