01 Mart 2022 - Salı

BU SESSİZLİK NİYE?

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Türkiye liglerinin en güzide takımlarından ve 600 bin nüfusuyla 'Petrol' kentinin sembolü olan Batman Petrolspor bu yılki şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşırken, şehirde şampiyonluk havası yok gibi. Önceki yıl kulüpte yaşanan bazı sorunlar ve yaşanan pandemi sonrası huzursuz bir yılı geride bırakan Batman Petrolspor bu yıl Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in büyük destekleriyle ligdeki en parlak dönemini yaşıyor.

Batman Petrolspor’un sezon başından bu yana kendi evinde ve deplasmanda aldığı puanlarla hedefine her hafta bir adım daha yaklaşırken, bu sezon 5 maç iç, 5 maçta deplasmanı kaldı. Sezon başından bu yana sadece iki mağlubiyeti olan ve grubun liderliğini elden bırakmayan Batman Petrolspor şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken şehrin bir çok bulvarı ve ana caddelerinde 'tek' bir flama ve bayrağa rastlamak mümkün değil.

Alınan sonuçlarda elbette teknik heyet ve fedakarca mücadele eden futbolcuların katkısı büyük. Batman Petrolspor yönetim kurulunda görev alan bir çok isim iş insanı ve kentin tanınan isimlerinden oluşmakta. Kulüp yöneticiliği ve idarecilik elbette kolay bir iş değildir. Yöneticilik kulüp içerisindeki iletişim ve kırgınlıkları gideren kollardır. Bu saatte Batman Petrolspor kulübündeki kutuplaşmalara değinmek hiçte doğru değil. Yönetim kurulunda görev alan bir çok isim STK temsilcileri, iş insanı ve bazı siyasi parti temsilcilerinden oluşurken takıma katkı sunmadıkları görülmekte.

Neden diyecek olursanız halk, sporseverler ve yerel basınla iletişim kurmadıklarından dolayı Batman'da şampiyonluk havasını da yaratamıyorlar. Maç sonrası bir-iki beyanatta bulunmak günü atlatmak anlamına gelir. Madem bu takımın basın sözcüsü ve başkanısınız sadece bir-iki gazeteye değil, tüm basına bilgi akışını sağlamalısınız. Herkesi ve her kesimi kucaklamalısınız. Takıma hak ettiği değeri sağlamak ve daha da motive etmek için halk ve basınla daha da iç içe olmalısınız.

Batman'da oynanan maçlarda cefakar taraftarın coşkusu ve sporcuların alnının hakkıyla aldığı puanlarla emin adımlarla yürüdüğü şampiyonluk yolunda yöneticilerde adeta bir bayram havası yaratarak kentteki bu sessizliğe son vermeli. Bu havayı yaratmak için başta kulüp yönetiminde yer alan iş insanı ve STK temsilcileri kentin dört bir yanını bayraklarla süslemeli ve Batman'da bir bayram havası yaratarak bu sessizliğe bir son vermeli.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları