23 Kasım 2018 - Cuma

Halk Batmanlı Belediye Başkanını istiyor

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için halkın en büyük isteği Batman’ın Belediye Başkanının mutlaka ama mutlaka Batmanlı olmasını istemektedir. Geçmiş Belediye seçimlerinde her zaman Batman dışından adayların belirlendiğini ifade eden Batmanlılar, “Bizi en çok üzen sanki Batman’da Belediyeyi yönetebilecek bir adayımız yokmuş gibi hareket edilmekte. Özellikle geçmişte HDP’nin Diyarbakır’dan aday belirlemesini kesinlikle içimize sindiremiyoruz. Oysa Batman’da son derece bilgili ve de kültürlü insanlarımız var. Onlara bu şansın verilmesinin son derece doğru bir tercih olacağını düşünüyoruz.  Batmanlı bir adayın Batman’ın sorunlarını çok daha iyi bildiğini, bu nedenle Belediyeyi çok daha iyi yönetebileceğine olan inancımız tamdır” diyorlar.

Batmanlı vatandaşlarımız her ne pahasına olursa olsun Belediye Başkan adaylarının Batmanlı olmasına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdiler. Doğrusunu söylemek gerekirse bizlerde vatandaşlarımızın bu fikrin katılıyor ve belirlenecek olan adayların özellikle Batmanlı olmalarına gereken titizliğin gösterilmesinden yanayız. Batman halkı bunu hak ediyor ve kendi insanının da onure edilmesinden yana olduğunu vurguluyor. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde özellikle halkımızın isteğinin yerine getirilmesi konusunda siyasi partilerimizin gereken titizliği göstermelerinde son derece büyük yarar olacaktır.

Halkın isteklerini göz ardı etmemenin gerektiğine inanıyorum. Halk kendini yönetecek ve kentini evirip-çevirecek bir Belediye Başkanının mutlaka ama mutlaka Batmanlı olmasını istiyorsa buna yetkililerin hiç ama hiç bir itirazının olmaması gerektiğini vurgulamak isterim. Unutulmasın ki yerel seçimlerde ve genel seçimlerde en büyük hakem halktır ve halka karşı gereken saygının gösterilmesinde de büyük yarar olacaktır. Bizler halkımızın genel isteğini yöneticilere duyurmakla mükellefiz ve isteklerini iletmeyi bir görev biliyoruz. Bu isteğin siyasi partilerce nazarı itibare alınacağını bilemeyiz ama halka karşı sorumluluklarının olduğunu da unutmamalarını temenni ediyorum. Dileğimiz halkın taleplerine kulak asılması ve halkın isteğine gereken olumlu yanıtın verilmesidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları