05 Mayıs 2019 - Pazar

ONUR HAREKETİ'NİN AYDIN LİDERİ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 5 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

1993 Yılından beri  bir dava ve misyonu olan önemli olan bir rolde liderlik yapan,  Türkiye ile 30 ülkede çeşitli siyasi içerikli konferans ve sunumlar yapan  Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın  artık her yerde. Geçmişte Parti Genel Başkanlığı  ile siyasetin her alanında görev yapan Yaşar Aydın, kararlı bir millet yürüyüşünün  artık siyaset arenasında...  Yaşar Aydın, yıllar  önce verdiği Onur Harekatı Liderliğiyle  artık Türkiye'nin tüm coğrafyasında. Ankara'da harekatın sinyalini veren Yaşar Aydın, Türkiye'nin yedi bölgesinde de artık. Adından ve harekatından söz  ettirmeye başlayan Onur Harekatı Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da açıklama ve söylemleri bir olan her bölgeye ayrı bir söylemde bulunmayan Yaşar Aydın, özü ve sözü bir siyasetçi. Aydın, geçmişteki siyasiler gibi her bölgeye göre ayrı telden çalanlara hiç benzemeyen  gerçek bir Anadolu çocuğu.

Geçtiğimiz hafta Batman'da ağırlanan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, prensip olarak geçmişte  siyaset yapan, milletvekilliği ve bakanlık bile yapmış kişilerle  görüşmediğini belirterek, “Mevcut vekiller ve geçmiştekiler bu millete karşı itibarlarını yitirmiş durumdalar. Tüm bölge ziyaretlerimizi kanaat önderleri ile  STK, İş dünyasında uğraş verenlerle yapıyoruz. Batman ve Güneydoğu’yu Onur Hareketi’nin kalesi olarak benimsiyoruz. Onur Hareketi’ni artık siyaset düşünürleri ve fikir üretenlerinin kabul gördüğü bir harekettir. 30 Yıl önce diktiğimiz bu fidan artık tüm Türkiye'de dallarını vermiştir . Onur Hareketiyle Trakya'dan Batman'a herkes  bu çınar altında toplanacaktır. Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez milletin omurgasından Onur Hareketi çıkmıştır. Bu dakikadan sonra ısmarlama adaylarla Cumhurbaşkanı gelmeyecektir. Bizim dedelerimiz başka ülkelerin buyruğu altında kimliksiz, onursuz ve şahsiyetsiz kalmayalım diye canlarını verdiler. Yıllardır 18-20 yaşındaki evlatlarımızı toprağa verdik. Alnımızdan oluk oluk terler aktı. Canımız-malımız gitti ama mevcut aktörler mutlu olmadı. Biz vatanımıza sevdalıyız. Ülkemizi çok sevdiğimiz için gece- gündüz uymuyoruz” diyen Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, geçtiğimiz hafta Kıbrıs siyaset bilimcileri tarafından karşılanmıştı. Aydın, önümüzdeki süreçte Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde siyasetçilerle buluşmalarının devam edeceğinin de altını çizdi.

13 Yaşından bu yana siyasetin içinde olan ülkenin sorunlarına vakıf, Türkiye'nin coğrafyasını bilen, tüm yurdu il i,l ilçe ilçe gezen, insanları gönülden kucaklayan, özü ve sözü bir olan Onur Hareketi  Lideri Yaşar Aydın'ın  hedefi ilk seçimlerde Cumhurbaşkanı olmak. Sevdamız Türkiye diyen Onur Hareketi ve liderine yolunuz açık olsun diyoruz.

SESSİZLİĞE DEVAM

Bir çok etkinlik ve açılışlarda boy boy  görsellik (reklamlar) cafcaflı açılışlar. Sonsuz iltifatlar... Elbette Batman adına çıtayı yükselten başarılara da imzalar atılıyor. Geçtiğimiz hafta özel bir eğitim kurumunun robotik alanda kentimize birincilik kazandırması hepimizi sevindirmişti, başarılarının devamı tek dileğimiz olacak.

Geçmişi çok eskiye dayanmayan Batman Üniversitesi kurulduğu günden beri  hep gündemde... Konum itibariyle yıllarca olumlu olumsuz tepkilerle anıldı. Ardından eğitim kadrosu, ulaşım gibi konularla hep anıldı. İstenilen bölümler  ve eğitim kadrosunun arzu edilen seviyede olmaması tüm Batmanlıları üzerken, öğrenci sayısı da 15 binlerden 13 bin 500 civarında. Öğrenci sayısının düşüş sebebi ise Türkiye genelinde kayıt sildirme sisteminden kaynaklı olduğu belirtiliyor. Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, yaptığı bir basın toplantısında kendisinin proje ürettiklerini, şehrin ve üniversitenin gelişimi için büyük gayret sarf ettiklerini ancak işin siyasetçilerde bittiğini dile getirdi. Yıllardır yerinde sayan Batman, Üniversitesinde de sınıfta kalıyor. Sessizliğe devam...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları