13 Ocak 2019 - Pazar

KOLTUK SEVDASI

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Batman her konuda büyümeye ve gelişmeye müsait bir ildir. Batman’da bilindiği gibi birçok STK ve dernekler bulunmaktadır. Bir çoğunun sadece tabelada kalması edindikleri unvana yakışır bir çalışma içinde bulunmamaları nedeniyle daha da gelişmeye ve büyümeye müsait ilimizin emin adımlarla zirveye gidişine bir bakıma engel olunmaktadır. Bizler yani daha doğrusu tüm bu STK ve Cemiyetler bir araya gelerek bu güzel ilimizi daha da yaşanır bir il olmak adına ellerini taşın altına koyup bir bütünlük manzarasını oluşturulurlarsa işte asıl o zaman Batman gerçek manada birbirlerini sevmesiyle, birbirlerine karış toleranslı tutum içinde olmalarıyla vazgeçilmez bir il olma mutluluğuna erişecektir.

Bir kısır döngüler içinde olmamak ve kısır döngüleri bir kenara atıp kenetlenmek adına üzerlerine düşen sorumlulukla hareket etmeleri halinde yaşamımızı sürdürdüğümüz bu güzelliği yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza bırakmış olacağız. Bu güzellikleri yaparken her zamankinden daha çok birbirimize sevgiyle sarılıp birlikte böylesi iç açıcı bir manzara oluşturmayı kendilerine ilke edinmelere gereken bizler de samimi olarak söylemek isterim ki ayakta alkışlamak bizim olmazsa olmaz görevimiz olacaktır. Sevginin olduğu her yerde mutluluk ve kardeşlik bağları asla koparılamayacaktır.

Böylesi bir ortama ulaşan ilimiz de tüm ülkenin imrenerek baktığı bir il olma mutluluğuna erişmiş olacaktır. Batman’da elbette ki sağduyulu birçok insanımız vardır ve böylesine bir ortamı yaratabilme uğraşını seve seve verecektir. Bizler için Batman’dan başka Batman yok teorisiyle hareket etme olasılığını kesinlikle yaratma çabası içinde olmalıyız. Böylesi bir çaba ve gayretin sonunda bu güzelim ilimizde daha huzurlu ve daha mutlu bir şekilde yaşam olanağını bulacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Dileğim tüm işadamlarımızın, STK temsilcilerimiz ve Cemiyetlerimizin artık kısır döngülerle zaman geçirmemeleri ve sadece koltuklarını düşünmemelerini akabinde de üzerlerine düşen sorumluluğunu yerine getirme çabası içine girmeleridir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları