06 Mayıs 2018 - Pazar

ÖZLENEN SİYASETÇİ PROFİLİ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçim için bilindiği gibi ülkenin her yerinde olduğu gibi Batman’da da  milletvekili aday adayı olmak isteyip te müracaatını yapanlar büyük bir yoğunluk içinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Batman’da en çok rağbet gören ve sayı olarak en çok milletvekili aday adayının müracaatta bulunduğu parti bilindiği gibi iktidarda bulunan Ak Partiye yapıldığı bilinmektedir.

Bu yolda bir şeyler yapabilme adına müracaatlarını yapanları tebrik etme gereğini duyuyorum. Siyaset, ülkeye ve ülke vatandaşına hizmet yapma yeridir. Bunu ranta çevirme yeri olmadığını özellikle ifade etmekte yarar görüyorum. Ben Batman’daki tüm siyasi partilerden milletvekili aday adayı olan hemşerilerimize 24 Haziran seçimleri için üstün başarılar diliyor, özlenen milletvekili profilini bize htirmelerini diliyorum.

ŞEHRİMİZE SAYGI GÖSTERİN LÜTFEN

Son dönemlerde ilimizde yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen hizmetler göz kamaştırıcı bir duruma gelmiştir. Böylesine güzelliklerle donatılan ve içinde yaşamaktan büyük mutluluk duyduğumuz bu şehrin hizmetlerine vatandaş olarak gereken saygıyı gösterme görevimizin olduğunu unutmamak gerektiğini ifade etmek isterim. Son dönemlerde tanık olduğumuz bazı olumsuzluklardan doğrusunu söylemek gerekirse bu şehrin güzel olmasını istemeyenlerin de olduğuna tanık oluyoruz. Özellikle araç sürücülerinin aldıkları pet sularını bitirdikten sonra caddelere attıklarına tanık oluyoruz da bunu neden yaptıklarına bir anlam veremediğimizi de vurgulamak isterim.

Sigarasını bile caddelere fırlatanları görüyor ve çöplerini atacakları yere değil de ne yazık ki caddelere atma gibi bir nezaketsizlikte bulunuyorlar. Neden bunu yapıyorlar bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki, o da bu şehri sevmediklerinin de bir kanıtı olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Batman’ın her önüne gelenin istediği yere çöpünü atmayı hak eden bir il olmadığını bu sorumsuzlara mutlaka ama mutlaka iletmemiz gerekir.

Kendisine saygısı olmayanların şehrimize de saygısının olmadığının bir göstergesidir böylesine vurdumduymazlık. Yapılan hizmetler, şehrimizin görünüşünü bile değiştirmişken gurur duyacağımız bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlerken buna sekte vurmak isteyenlere lütfen müsaade etmemeyi bilebilelim. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızdan ricamız böylesine sorumsuzluk yapanları uyarmak ve onları bu tür tutum ve davranışlarından caydırmak hepimizin olmazsa olmaz görevi olmalıdır. Batman her önüne gelenin dilediği gibi şehrimizi kirletmeyi kendine alışkanlık haline getirenlerin cirit attığı bir il olmamalıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları