09 Mayıs 2018 - Çarşamba

BELEDİYEDEN ANLAMLI VEFA GECESİ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Önceki gün TP Kristal Park’ta belediye tarağından düzenlenen belediye spor faaliyetleri gecesi son derece renkli ve duygu seline sahne oldu. Düzenlenen törene Vali Ahmet Deniz, Belediye başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediyespor kulüp başkanı Murat Şahin, tüm branştaki sporcular, İl Yöneticileri, Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü Halil Eren, tüm branşlardaki eğitim gören sporcular ve geçmişte Batman sporuna katkı sunan yöneticiler katıldı. 18 Branşta faaliyet gösteren belediyespor kulübü başkanı murat şahin 6000 sporcuyla tüm branşlarda eğitilen sporcuların yarınlara en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak için tüm güçlerini ortaya koyduklarını söyledi. Daha şimdiden birçok dalda şampiyonluklar elde eden sporcularının ilerleyen zaman sürecinde milli takımlara ve olimpiyatlara bile sporcu göndereceklerini ifade eden şahin” yarınlar daha iyi olacak ve Batman sadece petrolüyle değil sporcularıyla da anılacak bir şehir olacağına işaret etti.

AKSOYUN KONUŞMASI

TÖRENDE BİR KONUŞMA YAPAN Belediye Başkan vekili Aksoy,” birçok değişimlere imza attığımızı tüm halkımız gözlemliyor. Yapılan tüm bu hizmetleri kesinlikle yeterli bulmuyoruz. Buranın insanı her hizmete layık insanlardır.  Avrupa’da ve Türkiye’de batı illerinde yapılan hizmetlerin aynısını da Batman’a getirmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstermekten kaçınmayacağımızın bilinmesini isterim. Batman tüm batı illerindeki gibi aynı standartlarda bir şehir olması için daha çok çalışacağımızın de bilinmesinde yarar vardır. Batman’ın eksikliklerini gördüğümüzde son derece üzülüyoruz. Yakında olmayanları da bu güzel şehre kazandırmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Batmanlı gençlerimizin her türlü olanaklardan yararlanmasını sağlamak bizin olmazsa olmaz görevimiz olacaktır” dedi.

 

VALİ DENİZ’İN KONUŞMASI

TÖRENDE DAHA SONRA SÖZ ALAN Vali Ahmet Deniz’de şunları söyledi” bu şehir yıllarca acı çekti. Artık Batman’ın başarılarla anılması gerektiğini ifade etmek isterim. Batman’ın başarılara ihtiyacı var. Özellikle alt yapıya son derece önem verilmelidir. Bizlerde belediyemizin 18 branştaki spor faaliyetlerine valilik olarak her türlü desteği vermekten kaçınmayacağımızın da bilinmesini isterim. Bizler bu şehrin insanlarının da uygarca yaşaması gerektiğine inananlardanız. Batman insanı son derece duygusaldır yapılan hizmetleri unutmayacağına da inanıyoruz. Yakın 100 dönümlük araziye spor tesisleri yapmak için çalışmalarımızı başlatacağız. Burada her branştaki gençlerimiz yeteneklerini sergileme olanağını bulacaklar ve ilerde ülkenin tüm branşlardaki başarısıyla anılacağına inanıyorum” dedi. BİZLERDE İLİMİZİN MODERN BİR İL OLMASI ADINA BÜYÜK ÇABA GÖSTEREN BAŞTA VALİMİZ Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere vatandaşlar adına teşekkürü bir borç bildiğimizi ifade etmek isterim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları