03 Aralık 2017 - Pazar

VALİ BATMAN İÇİN DİDİNİYOR…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Vali Ahmet Deniz, önceki gün amatör spor kulüplerinin başkanları ve yerel basın mensuplarıyla Kristal Park’ta verdiği bir kahvaltı ile bir araya geldi. Amatör kulüplere verdiği önemin detaylarını açıklayan Vali Deniz, Batman sporseverlerinin fair-play ödülüne layık görülmüş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özellikle çocukların yarınlarının birer sahipleri olacağını da ifade eden Vali Deniz, altyapıya verdikleri önemin ne denli gerekli olduğunu vurguladı.

Vali Deniz, gençlerin spor yapmalarına olanak hazırlamak için hem ilde, hem de ilçelerde yapacakları tesisleri dile getirirken, amatör spor kulüpleri başkanlarının bazı isteklerini de yerine getireceklerini dile getirdi. Son derece samimi bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıdan sonra TP tesislerinden ayrılan Vali Deniz, Belediye önünde aracını durdurduktan sonra Belediye tarafından sürdürülmekte olan ve tamamlanmak üzere olan 3. etap çalışmalarını yerinde görmek için çalışanların yanına kadar giderek hem kolay gelsin dileğinde bulundu, hem de  çalışan işçilerin hal hatırlarını sordu.

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin’den çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alan Vali Deniz Gülistan caddesini baştan başa gezerek çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerine başvurdu. Batman’ın layık olduğu bir konuma gelmesi için var güçlerini ortaya koyduklarını, Batman’ın artık ülke genelinde son derece büyük bir takdirle anıldığına dikkati çeken Vali Deniz, “Batman her şeyin en güzeline layık bir il, Batman’da yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımız gerçek anlamda vatan sevdalısı insanlar. Hal böyle iken bizim onlara yapacağımız hizmet her zaman aralıksız bir şekilde devam etmelidir. Batman bugünkü konumundan artık daha iyiye ve daha da güzele doğru yoluna emin adımlarla ilerleyecek ve cazip bir il olarak anılmaya başlanacaktır. Bizler gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak, bulunduğumuz ilin huzurlu bir il olabilmesine imkan sağlamakla mükellefiz. Bu konuda bizler yöneticiler olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdiğimiz an bizler de mutlu olacağız, vatandaşlarımız da mutlu olacaklardır. Bu konudaki çalışmalarımız ve gayretlerimiz tüm hızıyla devam edecektir” dedi. Valimizin böylesi bir çaba ve gayret içinde olması elbette hepimizi memnun etmektedir. Bizimle birlikte yaşadığımız bu ili daha üst seviyelere çıkarmanın gayretinde olan bir mülki amirimizin olması bizler için bulunmaz bir şanstır.

Vatandaşlarla içtenlik dolu bir yaklaşım içinde olan, vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunuymuş gibi belleyen Valimizin, alçak gönüllü olması da bizler için takdire şayan bir olaydır.  Böylesi bir Valimizin olması, yaşadığımız ilin daha iyiye ve daha da güzele doğru gitmesi için büyük mesai harcayın Deniz Valimizi tüm Batman halkı adına tebrik ediyor, bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Batman’ın Vali Deniz ile ülke genelinde her zaman övgüyle anılacak bir il olacağı inancındayız. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları