13 Eylül 2017 - Çarşamba

ÖZKUL VE İLK FUARIMIZ….

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 5 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnsanlar için hayati önem arz eden sağlık sektörünün ilimizde son derece geliştiğini ve yöre insanına önemli sağlık hizmeti verdiğine değinen Özkul “ bizler gelip geçiciyiz. Görev verildiğinde de en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz. Bunu becerdiğimiz takdirde halkımıza da en sağlıklı sağlık hizmetini vermişler olarak anılacağımızın bilincindeyiz. Batman Bölge Devlet hastanesi olarak en yoğun hasta kabulünü gerçekleştiren bir sağlık sektörüyüz. Günlük 5- 6 bine yakın hasta kabulünü gerçekleştiriyoruz. Bundan asla rahatsızlık duymuyoruz aksine hastalarımıza şifa dağıtmak, onların sorunlarına çare olmak için mevcut doktorlarımız, hemşirelerimiz ve hastane personelimizle gereken her türlü çabayı ve gayreti sarf etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Bölge hastanemiz artan hasta sayısının her gün katlanarak artması bizleri elbette ki mutlu kılıyor ama 200 yataklı hastanemizin de devreye girmesi için de ayrıca büyük gayret sarf etmekteyiz. Burnun içinde sağlık bakanımızla görüştük, en kısa zamanda bu sorunumuzun hal olacağı müjdesini almış bulunmaktayız. Bizim gelen hastalarımız ve yakınlarından tek ricamız hastanenin temiz tutulması adına gereken hassasiyeti göstermeleridir. Hastanemizin hijyenik bir ortam kazanmazsı için sadece personelimizin çabası yetmez vatandaşlarımızın da bu konuya gereken hassasiyeti göstermelerinde büyük yarar olacaktır” Diye vatandaştan hastanenin temiz tutulmasını istedi.Genel sekreterimizin özellikle hastaneye gelen vatandaşlardan temizlik konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri isteğinin son derece yerinde buluyor, bu isteğinin vatandaşlar tarafından da dikkate alınacağına içtenlikle inanıyorum. Hastaneler bilindiği gibi halkımıza sağlık hizmeti veren yerlerdir. Buralara giderken temizlik konusunda gereken hassasiyeti göstermekte yarar vardır. Bazı vatandaşlar ne yazıktır ki gereken titizliği göstermemekte, ellerindeki pet şişelerini ve peçeteleri bile yerlere atmakta bunun doğal sonucu olarak da hastanenin temiz kalmasına özen gösterilmemesine neden olunmaktadır. Bu yüzden hijyenik bir ortamda olması gereken hastanelerimize bizler kendi elimizle hijyeniksiz bir ortamın oluşmasına neden olmaktayız. Bu nedenle ben özellikle böyle bir düşünce ile hareket eden vatandaşlarımızın bu alışkanlıklarını bir kenara atmalarını ve özellikle sağlık sektörü olan hastanelere gidildiğinde gereken temizlik konusundaki hassasiyetlerini ortaya koymalarında son derece yarar sağlanacağını ifade etmek istiyorum.

 

VE İLK FUARIMIZ…

 BATMAN VALİLİĞİ Batman Belediyesi, BATSO , KOSGEB, TARIM GIDA Müdürlüğü ile ana sponsoru Beyaz Grup olan ilk fuarımız bugün otogar karşısındaki Nevroz alanı olarak bilinen yerde açılacak. Yabancı ve birçok üretici yerli firmanın katılacağı fuar 4 gün süre ile açık alacak ve halkımızın fuara gereken yoğun katılımı bekleniyor, İLK kez ilimizde açılacak olan fuarın anlam kazanması için gereken katılımın sağlanması ve ilerde çok çeşitli fuarların ilimizde açılmansa öncülük edecek etmesine neden olacaktır. Bu nedenle halkımızın ilk fuara çok sayıda katılması gerekmektedir. Fuarın anlam kazanması çok katılımla mümkün olacaktır. Ben batman’da ilk kez açılacak olan böylesi anlamlı bir fuara halkımızın gereken ilgiyi v e alakayı göstereceği umudunu taşımaktayım. Batman7ın da fuarla tanışmasında yoğun çaba sarf eden katılımcı firmalara tüm halkımız adına içtenlik dolu teşekkürlerimizi sunuyor, Fuarın batman’a ve batmanlı hemşerilerimize gelecekte çok daha anlamlı fuarların açılmasına vesile olmasını diliyorum. Bu konuda yoğun çaba gösteren ve ilimizde ilk fuarın açılmasına olanak sağlayan tüm katılımcılara ve sayın valimiz ile Belediye başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a ve fuarın organize edilmesine katkı sağlayan tüm Sivil toplum temsilcilerine halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları