19 Nisan 2017 - Çarşamba

BİTSİN ARTIK BU KISIR DÖNGÜLER…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Bir referandum oylamasının ardından görevlerini gönül rahatlığı içinde yerine getirmiş olmanın memnuniyeti içinde olan vatandaşlar şimdi özellikle siyaset arenasında büyük üzüntülere neden olan siyasilerin söylemlerinin, kısır döngülerle birbirlerini suçlama girişimlerinin de sona erdirilmesini istemektedirler. Bu ülkeyi yönetenlerin sokak kültürü ile birbirlerini suçlamaları, birbirlerine karşı ağza alınmasını siyasetçilere yakıştırmadığımız söz düellolarını artık bırakmalarını, asıl görevleri olan bu aziz millete karşı olan vefa borçlarını ödemeleri yönünde mesailerini harcamalarını dilemekteyiz. Bu ülkenin vatandaşı kendilerine düşen her sorumluluğu yerine getiriyor da yine onların oylarıyla meclis çatısı altına gidip milletin vekili sıfatını kazananların millete karşı olan vefa borçlarını neden ödemeyi düşünmediklerini yıllardır kendi kendimize sorup durmaktayız.16 Nisan Pazar günü her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız yine üzerlerine düşen sorumlulukla sandık başına gidip özgür hür iradesini sandığa yansıtmıştır yani bir bakıma vatandaşlık görevini yerine getirerek topu yine zatı muhterem siyasetçilere atmış bulunmaktadır. Miting alanlarında atıp tutanların verilen vaat ve sözlerin tutulup tutulmayacağını beklemeye koyulmuştur. Referandum öncesinde yapılan mitinglerde vatandaşın oylarını alabilmek için yüzlerce vaatleri sıralayanlar şimdi bu vaatlerini yerine getirip getirmeyecekleri sorusu kafalarda acabaların oluşmasına neden olmaya başlamıştır. Bizler nice seçimlerde yapılan vaatlerin verilen sözlerin seçim sonrasında nasıl unutulduğuna çok kere tanık olmuşuzdur. Bu yüzden bu referandum sonrasında da verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmeyeceği sorusuyla kafalarımızda acabalar çöreklenmeye başlamış bulunmaktadır. Bizler siyasetçilerin ayrıştırıcı sözleriyle bin yıldan bu yana bir arada kardeşçe yaşadığımız vatandaşlarımızla adeta iki düşmanmış gibi sürüklenen bir yola çıkmışız. Bizler artık siyasilerin kavgalarıyla birbirlerine olmadık söylemlerle didişmelerini bir kenara bırakıp eskisi gibi kardeşçe yaşamımızı birlikte sürdürmenin çarelerini bulalım ve bunu da özverice gerçekleştirelim. Bizler vatandaşlar olarak bu güzel ülkede kardeşçe yaşayıp çocuklarımıza onların huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilecek bir vatan bırakalım. Kısır döngülerle artık kaybedilecek zamanımız yoktur. Bütün siyasetçilerimizi artık el ele verip dört bir yanımıza saran ve ülkemize karşı kalleşçe saldırı düzenlemeye kalkışan Avrupalı barbarlara gereken yanıtı hep birlikte verme uğraşı içinde olalım

TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

İlimiz Kültür Turizm il müdürlüğü turizm haftası nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenlemiş. İlimizi her platformda büyük bir başarı ile tanıtmayı kendilerine görev addeden İl Müdürlüğü yetkililerini candan tebrik ediyorum. Mehmet İhsan Aslanlı yönetimindeki Kültür ve Turizm il Müdürlüğü Batman’a yepyeni bir ivme kazandırma adına ortaya koyduğu performans her türlü takdire şayandır.Turizm haftası nedeniyle hazırlanan etkinliklerin başına çocuklarımıza okuma alışkanlığını edindirmek sanırım etkinliklerin en anlamlısı olmuştur. Mehmet İhsan Aslanlı kardeşimizi ve onun fedakar personelini tüm içtenliğimle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu arada ilimizin tanıtımına büyük katkı sunan ve Turizm il Kültür Müdürlüğü’ne gereken her türlü desteği veren Valimiz sayın Ahmet Deniz’e de ilimiz vatandaşları adına teşekkürü bir borç bildiğimizi de vurgulamak isterim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları