07 Nisan 2018 - Cumartesi

AĞZIMIZA SADECE BİR KAŞIK BAL ÇALINIYOR

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Batman’a ziyarette bulunup halkımıza bir dizi vaadleri sıralayan siyasetçilerin verdikleri sözlerin hiç birinin tutulmadığını tüm halkımız çok iyi bilmektedir. İlimizin son dönemlerdeki değişim rüzgarı bizleri her ne kadar memnun ediyor olsa da işsizlik alanındaki yükselişimizde bir o kadar üzüntü veriyor. Milletvekillerimizin sadece meclise önerge vermekten başka bir icraatlarının olmaması, verdikleri sözlerin hiç birinin gerçekleştirilmemesi bizleri hayal kırıklığına uğratmaktadır.

Her gelen ve büyük bir şatafatlarla karşılanan siyasetçilerimizin Batman için verdikleri sözlerin nasıl tutulmadığın da tanık olmuşuzdur. Her gün yerel basınımıza demeçler verip gündemde kalmak isteyen siyasetçilerimizin demeçlerindeki söylemlerin de nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını da bilmekteyiz. İşsizliğin artık dayanılmaz bir hal aldığı ilimizde olası alımlarda bile bu işsizlik illetinin giderilebilmesi için hiçbir Milletvekilimizin konuya ilişkin girişimlerine tanık olmadık bu güne dek.

Halkımıza şirin görünüp bir dahaki seçimlerin oy beklentisine girenleri artık çok iyi bilmekteyiz. Seçmenini unutan seçmeninin en ufak bir sıkıntısını bile gideremeyecek kadar acizleşen vekilleri neyleyeyim. Benim oyumu alıp meclise gideceksiniz ama benim sıkıntılarımı, bir kenara atıp sadece rahatına bakacaksınız olmaz böyle bir mantık. İnsanlar etiketleri ne olursa olsun yaptıkları eserlerle anılırlar

Bu millet kendisine layık vekalet yapamayanlara artık itibar etmeyecektir. Milletin vekilliği sıfatını kendilerine verenleri unutanlar bilsinler ki artık böylesi vekillik istememektedir. Bu yüzden artık millet kendi yaşam standardını insan onuruna yaraşır bir düzeye ulaştırmak için didinip çalışacak gerçek milletin vekillerine ihtiyaç duymaktadır bilesiniz. Yan gelip sadece aldığı sıfatla ahkam kesenlere kesinlikle inancını yitirmiştir bu millet. Bizler bu ülkenin insanları olarak artık siyasetçilerin kısır döngülerle ülkeyi yönetmelerinden bıktık usandık. Bunun yanı sıra da söylemleriyle millete kötü örnek teşkil edenlere kapımızın artık tamamen kapandığını vurgulamakta yarar görüyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları