28 Ekim 2018 - Pazar

SAHİPSİZLİK KADERİMİZ OLMAMALI

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Dilimizde her zaman şarkının yinelenen nakaratı gibi söylediğimiz “Batman’ın sahibi yok” tekerlemesi hala geçerliliğini korumaktadır. Siyasetçiler her Batman’a geldiklerinde ağzımıza bir kaşık bal çalıp vaatlerde bulunup giderler ama söylediklerinin tümünün zamanla özde değil, sadece sözden ibaret olduğunu görmekten artık gına gelmiştir. Bunlara bir çok örnek gösterebiliriz. Eski Kültür Merkezi bilindiği yıkılıp yerine modern bir Kütüphane kurulacağı bizlere müjde olarak verilmişti ama aradan geçen bunca zaman sadece yıkılan eski Kültür İl Müdürlüğü binasında hala molozlardan başka bir şey görülmemektedir. 500 yataklı hastanenin yapılacağı yıllardır söylenip duruluyor ama şimdi sözü bile edilmiyor.

Yine bilindiği gibi 5-6 yıl evvel 15 bin kişilik stad için söz verilmiş ve dönemin Spor Bakanı Batman’a getirilip bu konuda protokol imzalanmış ve stadın en kısa zamanda tamamlanıp hizmete gireceğinin vaatlerinde bulunulmuştu. İşte sizlerin de tanık olduğunuz stad aradan 6-7 yıl geçtikten sonra tamamlanabilmiştir. Batmanlılar olarak tüm siyasetçilerden ricamız bir eser kazandırılacaksa bunun en kısa zamanda yapılacağının sözünü vermesinler, bizler geç olsun temiz dolsun taraftarıyız.

500 Kişilik hastanenin ivedilikle ele alınması hem Bölge Devlet Hastanesinin artan hasta yoğunluğunu rahatlatacak, hem de hizmet veren doktorların rahat bir nefes almaları sağlanacaktır. Dileğimiz bu ilin işsizliğini, bu ilin ihtiyaç duyduğu eksikliklerin giderilmesine yönelik sözlerin sözde değil özde olmasıdır. Bu konuda gerek siyasetçilerimizin ve gerekse de il yöneticilerimizin bu konulara gereken hassasiyeti göstermeleri ve konunun üzerinde devamlılık arz edecek şekilde durmalarıdır. Tüm Batman halkının genel istek ve arzusu batı illerine yapılan aralıksız hizmetin Güneydoğu’nun parlayan yıldızı Batman’a da aynı şekilde hizmete layık görmesidir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları