14 Ocak 2018 - Pazar

HATIRLANMAK GÜZEL ŞEY…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

10 Ocak bilindiği gibi ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanır. Böylesi bir günde her nerede olunursa olunsun bu mesleği yapan arkadaşlarımızı hatırlayıp onların bu gününü kutlama gereğini duyan yöneticileri saygıyla karşılıyorum. Batman’da basın mesleğini icra eden arkadaşlarımızın bu gününü kutlama gereğini duyanlara ve bu konuda vefa örneğini sergileyenlere teşekkürü bir borç bildiğimizi ifade etmek isterim.

Vali sayın Ahmet Deniz’in ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlama gereğini duyması ve bunu da verdiği bir kahvaltı ile gerçekleştirmesini son derece takdire şayan olarak gördüğümü ifade etmek isterim. Bu mesleği icra eden arkadaşlarımızın yıllardır halkı bilgilendirme çabası içinde olduklarını ve bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme adına nasıl didinip efor sarf ettiklerine tanık olmuş biri olarak bu arkadaşlarımızın yaptığı kamu hizmetini takdir etmemek kesinlikle mümkün değil.

Zor koşullar altında görevlerini yapmaya çalışan emekçilerimizin gününü kutlamak onları bir araya getirip dostluklarını ve arkadaşlıklarının daha da pekişmesine neden olan sayın Valimiz Ahmet Deniz’in Batman’daki yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelerek sıcak ve son derece samimi bir ortamı oluşturması bizleri son derece memnun etmiştir. Sıcak ve samimi bir ortamda oluşan kutlama gününde Valimizin, ilimiz için yaptıkları yatırımları dillendirmesi ve Batman’ın en kısa zaman süreci içerisinde beklenenden çok daha iyi yerlere geleceğinin müjdesini de vermesi takdire şayan bir gösterge olmuştur.

Tüm meslektaşlarımızın hazır bulunduğu kutlama günü kahvaltısında Vali Deniz’in samimi açıklamaları ve umut verici müjdeleri geleceğimiz için son derece umutlu olmamızı sağlamıştır. Bu mesleği icra eden arkadaşlarımızı onure etmek ve onların her zaman hatırlanacakları imajının yaratılmış olması da bir başka sevindirici olaydır. Bu yüzden biz gazetecileri hatırlayıp mutlu bir günümüzde bizlerle birlikte olma gereğini duyan ve bizlerin asla unutulmayacağının mesajını ileten Vali Deniz’e teşekkürü bir borç bildiğimizi de burada vurgulamakta yarar görüyorum. İlimizin gerek yatırımları ve gerekse de özellikle eğitim konusunda son derece hassas olduklarını ifade eden Vali Deniz’in bu kente bir şeyler kazandırmanın çabası içinde olduğunun bariz bir göstergesidir.

Batman için çaba ve gayret sarf eden her yönetici bizim için daima şükran ve minnetle anılmayı hak edenlerdir. Ben Batman’da bir değişimin mimarı olmayı kendilerine ilke edinenlere halkımız adına her zaman şükran borçlu olduğumuzu ve olacağımızı özellikle vurgulamakta yarar görürüm. Bu duygu ve düşüncelerle yerel ve ulusal medyamızın temsilcilerine mutlu  günlerinde yanlarında olmayı kendisine ilke edinen ve sımsıcak bir ortamda bunları meslektaşlarımızla paylaşma gereğini duyan Vali Ahmet Deniz’e bir kez daha teşekkür ediyor, önümüzdeki süreçte de ilimiz adına yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlere katkı sunmayı kendimize bir görev olarak addedeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bizlerde tüm meslektaşlarımızın ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sarf ettikleri görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları