08 Ekim 2017 - Pazar

ZORLANIYORLAR AMA KATLANMAYI DA BİLİYORLAR

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Batman Belediyesi tarafından başlatılan ve son hızıyla devam eden 3. etap vizyon çalışmalarında esnaf elbette ki etkilenmiştir. Esnaflar, vizyon çalışmalarının daha iyi olacağına ve daha güzel bir görünüm kazanacağı inancını taşıdıkları için de zorlu sürece katlanmayı da biliyorlar. Çömçe kavşağından başlayıp Cumhuriyet meydanı ile birinci caddeye kadar süren çalışmalar son hızıyla devam ederken, esnafın çoğu işlerinin son derece kesintiye uğradığını ancak yapılacak olan çalışmalardan sonra şehrin güzel bir görüntüye kavuşacağına inandığı için de bunu sineye çekme özverisinde bulunuyorlar.

Ekonomik açıdan zaten zor dönem geçiren esnafımızın böylesine zorlu bir sürece katlanması gerçek anlamda gurur verici bir durum olarak değerlendirilmektedir. Batman oldum olası böylesine hummalı bir çalışma seferberliğine tanık olmamıştır. Belediyenin daha iyiye ve daha güzele kavuşmamız için başlatılan çalışmalarda sadece esnaf kesimi değil, çarşıya çıkmak isteyen veya alışverişe gitmek isteyen vatandaşlarımızı da sıkıntıya sokmaktadır ama dedim ya daha iyi olacak umuduyla tüm halkımız buna en iyi şekilde katlanmayı kendine sorumluluk olarak görmüştür.

Çalışmaların 29 Ekim tarihinde sonlandırılması hedeflenmektedir. Bu çalışmaların sona ermesinden sonra hem trafik akışımızın rahata kavuşacağı, hem de kentin görüntüsünün de daha cazipleştirici bir duruma geleceği inancını taşımaktayız. Bu nedenle gerek vatandaşlarımızın ve gerekse de esnafımızın zorlu süreçte gösterdikleri anlayış takdire şayandır. Batman gelişen ve her geçen gün büyümeye yüz tutan bir ildir. İlimizin de güzelliklere, özellikle trafik keşmekeşlikten kurtarılması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu şehrin büyümüşlüğüyle, gelişmişliğiyle eş değer taşıması için yapılan çalışmalar ilimizin gerçek manada güzel bir görüntüye kavuşturulması hedeflenmektedir.

İyiyi ve de güzeli yaratma çabası ile şehrimize güzel hizmetler yapmayı kararlaştıranlara bizler her zaman müteşekkir oluruz. Halkımızın üçüncü etap çalışmalarına gösterdiği yakın ilgi ve alakanın yanı sıra çalışmalardan duyduğu rahatsızlığı bile dile getirmemiş olmasını son derece takdir edilir bir tutum olarak değerlendirmek gerektiğine vurgu yapmak istiyorum.

Dileğimiz yapılan çalışmaların şehrimizin çehresinin değişmesine ve güzelliklerle anılmasına vesile olmasıdır. Halen tüm hızıyla devam eden ve 29 Ekim tarihinde bitirilmesi planlanan çalışmalarda emeği geçenleri ve bu projeyi hayata geçirenleri içtenlikle tebrik ediyorum. Halkımızın çalışmalardan her ne kadar zorluklar yaşasa da buna katlanmayı göstermesi erdemliliğini ortaya koyduğu için de ayrıca kendilerini tebrik ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları