05 Aralık 2018 - Çarşamba

HER KONUDA AHKÂM KESENLERİ…

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Ekonomimizin zor günler geçirdiği bir dönemi yaşamaktayız. Mart 2019 da yine sözde kendilerini milletin temsilcileri olarak görenler vatandaşın oylarını alabilmek için her türlü vaatleri yine sıralayıp duracaklardır aslında. Sadece sözde kalan ve kesinlikle gerçekleşmeyen bu vaatlere hala vatandaş itibar etmesi asla kabullenir olamaz.

Her zaman gündemi değiştirip dikkatleri oraya çekenlerin oyunlarına gelen vatandaş hala siyasetçilere olan bağlılığını göstermeye devam ettikleri müddetçe bu ülkenin insanı kesinlikle refah düzeyine ulaşmayacaktır. Özel günlerde kutlama tebriklerini peşi sıra yayınlayanların ne denli samimi oldukları kesinlikle bilinmez.

Şehit cenazelerine katılıp ailelerine başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra şehit ailelerini adeta unutanların bu millete karşı nasıl vefa örneğini sergilediklerine tanık oluyoruz. Yerel seçimler geliyor diye şimdi atılacak yalanları, palavraları dinleme gibi bir zorunluluğumuzun olmadığını ve bunların sadece oyları kapabilme adına her türlü şaklabanlığı yaptıklarını tanıktır bu millet. Bu nedenle her geçen yıl ülke vatandaşının refah düzeyinin düzelmesi yerine daha da kötüye gitmesi sanırım siyasetçilerin umurunda bile değildir. Onlar sadece keselerini doldurmakla meşgulken vatandaşa sıra gelmemektedir.

Bayramlarda boy boy mesajlar atıp sözde milletin bayramını kutladıklarını sananlar vatandaşın bayramını kutlayacak halinin bile kalmadığını görmezlikten gelmektedirler. Tüm fedakarlığı milletten bekleyenlerin millete karşı olan sorumluluklarını yerine getirme gibi bir düşünceye kapılmamaları hazin bir manzaradır. Bu yüzden bizler vatandaş olarak artık siyasetçilerin atacakları palavralara ve yapacakları vaatlere inanmamız beklenmesin. Bu millet artık ülke insanının refah düzeyinin insana yaraşır bir düzeye ulaştırılmasını bekliyor da beklemekten artık sırtı bile kamburlaştı da bunu siyasetçiler hala görmezlikten gelmeye devam ediyorlar.

Milletin oylarıyla bir yere varanların millete karşı sorumsuzluk sergilemesi ülkem adına son derece utanç verici bir durumdur. Bu nedenle sakın ola bu yerel seçimlerde yine hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğiniz vaatleri sıralayıp durmayın ve milletle alay etmeye kalkışmayın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları