18 Kasım 2018 - Pazar

MİLLET BAHÇELERİ

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı eski statlar ile havaalanlarının yerine ‘millet bahçesi’ yapılacağı söyleminden sonra İstanbul Başakşehir’de ilk ‘millet bahçesi’ tamamlanıp hizmete girmeye başladı. Batman’da da ‘millet bahçesi’ olacağına karar verilen 16 Mayıs Şehir Stadının ‘millet bahçesi’ olması için çalışmaların başlatılması isteniyor. Ne zaman başlanacak bilinmiyor ama bilinen bir gerçek var ki oda bu alanda ‘millet bahçesi’nin yapılacağıdır. 16 Mayıs Şehir Stadının bulunduğu geniş alanın ‘millet bahçesi’ olacağı söylentisi bile semt sakinlerini oldukça sevindirmiştir.

Bu semtte gerçekten yeşil bir alanın olacak olması hem buraya büyük güzellik katacak, hem de burada oturan vatandaşların dinlenebilecekleri bir ortamın olması elbette ki herkesi mutlu edecektir. Vatandaşların, ‘millet bahçesi’nin çalışmalarının ne zaman başlatılacağına dair bir açıklama henüz yapılmamış. Bizler vatandaşlarımızın böylesi güzelliklere kavuşması adına yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olduğumuzu özellikle vurgulamak isteriz. Batmanımıza yeşil bir alanın daha yapılacak olması, yeşil alanın bulunmadığı bu semtimize de bir canlılık kazandıracak ve vatandaşlarımız burada hem dinlenme imkanını bulacak, hem de yeşil alana duydukları özlemi de gidermiş olacaklardır. Vatandaşlarımızın böylesi bir güzelliğe kavuşacak olmasında emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyor, başarılarının hep böyle güzellikleri donatmakla sürmesini dilerim.

ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

İktidarlar vatandaşın refah düzeyini insan onuruna yaraşır bir düzeye getirmekle mükelleftirler. Bizim ülkemizde ne yazık ki bu olması gereken işlem bir türlü rayına oturtulamıyor. Hiçbir zaman ülke yönetiminde şikayetçi olmayan vatandaşlar adeta kaderlerine rıza göstermiş gibi her türlü yükü kabullenmekle mükellef sanıyor kendisini.

Oylarıyla en yüksek makamlara taşıdığı siyasetçilerin seçilip gittikten sonra vatandaşını düşünmemesi siyasetçinin en büyük ihanetidir. Vatandaş son dönemlerde artan zor hayat koşulları altında inim inim inlerken karnı tok, aç insanın halinden anlamaz teorisi uygulanıyor. Bu yüzden siyasetin ve siyasetçinin artık vatandaş nezdinde bir itibarı kalmamıştır. Bu ülkede insanların kendi vatanlarında ezilmesi kabul edilir bir durum değildir. Karnı tok, sırtı pek olanların aç ve çaresiz kalan vatandaşı görmemezlikten gelmesi büyük bir talihsizliktir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları