02 Aralık 2018 - Pazar

KİMİ SEÇİM, KİMİ DE GEÇİM DERDİNDE

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Yerel seçimlere daha 4 ay gibi uzun bir süre kalmasına rağmen TV ekranlarında ve radyoların ana haber bültenlerinde siyasetçilerin laf düellosuna girmelerini kesinlikle tasvip edilir bulmadığımızı ifade etmekte yarar görüyorum. Zor hayat koşulları altında millet inim inim inlerken siyasetçilerin kendilerini düşünmesi son derece talihsizliktir. Vatandaşı öylesine bıktırdılar ki anlama mümkün değil. TV ekranlarında iktidar partisinin yetkilileri konuşmakta, muhalefet partilerinin söylemleri de son derece ufacık bir söylemle geçiştirilmektedir. İnsanların özgür iradesine ipotek koyma teşebbüslerini vatandaş hiç ama hiç bir zaman içine sindirmemektedir. Vatandaş, ülke genelinde yapılan acımasız zamlarla geçim derdine düşmüşken, siyasetçilerin 31 Mart yerel seçimleri için şimdiden kılıç kuşanmaların bir anlam vermek kesinlikle mümkün değildir.

Bu ülkenin vatandaşının insana yaraşır bir düzeye ulaştıramadığınız refah düzeyi için en ufak bir girişiminizin bile olmadığını görmek talihsizliğinde bulunuyoruz. Lafa gelince mangalda kül bırakmayan ve söylemleriyle halkı oyalama taktiğiyle uyutmaya kalkışan siyasetçilerin gerçek yüzü artık ortaya çıkmıştır. Bu nedenle vatandaşın oyunu isterken bizler, sizin için şu fedakarlığı yaptık diyebilen bir siyasetçinin karşımıza çıkmayacağına içtenlikle inanıyoruz.  Hal böyle iken ve de yerel seçimlere daha 4 ay gibi bir zaman varken şimdiden seçimin yarın yapılacakmış gibi gündeme getirilip gündemi değiştirme taktiklerine bu halk artık tahammül etmemektedir. Çünkü millet artık seçimleri değil, yarınlarını düşünmek zorunda bırakılmıştır. Bu nedenle siyasetçiler, vatandaş için ne ekmişlerse onu biçeceklerdir. Hiç de kusura bakmasınlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları