17 Aralık 2017 - Pazar

‘BEN YOLCUYUM, SİZLER HANCI’

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Belediye Başkan Vekili Erkut Şevket Aksoy, yaptıkları 3. Etap Vizyon çalışmaları ile bilgi verirken, Batman halkının da yapılan hizmetleri koruması gerektiğine işaret etti. Görev verildiğinden bu yana şehre bir hizmet getirmeyi amaçladıklarını, bunu da başardıklarını ifade eden Aksoy, bakın neler diyor;

“Bizler sonuçta şu anda görevlendirilmiş bulunduğumuz Belediye’de halka hizmetten başka hiçbir düşüncemiz yok. Batman gelişen ve her geçen gün büyüyen bir il olmakla birlikte yapılan hizmetleri koruma adına gereken titizlik maalesef gösterilmemektedir. Bizler sonuçta yolcuyuz ama burada yaşamını sürdürmekte olan vatandaşlarımız tabiri caizse hancıdır. Bu şehrin daha da cazip hale gelebilmesi için burada yaşayan halkın da yapılan hizmetleri koruma gibi bir sorumluluk edinmesinde yarar vardır. Üzülerek ifade etmek isterim ki bu titizliğin ortaya konmamasını izlemekteyim. Bu şehir burada yıllarca yaşamlarını sürdüren halkın şehridir. Kalıcı bir eser bırakmak ve bu eseri koruyup kollamak da bu halkın olmazsa olmaz görevidir. Batman halkı her şeyin en güzeline layık bir halktır. Bizlerde bu layıklığı yerine getirmek ve onların yaşamlarını sürdürdükleri bu şehrin huzurunu ve özellikle yaşanılır bir şehir yapma adına görevlendirilmiş bulunmaktayız. Görevimiz tamamlanıp asli görevimize başladığımız zaman hiç olmazsa burada halkın yararlanabileceği, halkın gurur duyabileceği bir şehir konumuna getirebilmişsek bununla bizler sadece mutluluk duyacağız. Bizim bir tek isteğimiz burada yapılan hizmetlerin savunucuları olunmasıdır. Halkımızdan tek isteğimiz şehir kültürü edinmemeleri ve şehrin temiz bir şehir olması adına herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri isteğimizdir. Unutulmasın ki insanlar bıraktıkları, yaptıkları eserleriyle anılırlar. Bizler nihayetinde gelip geçiciyiz ve bizlere verilen bir görevi ifa etmekle mükellefiz. Bunu da başarmak için mevcut tüm imkanlarımızı da seferber etmekten asla kaçınmadık, kaçınmayacağız.”

Evet, Belediye Başkan Vekili Aksoy’un tek isteği Belediyece yapılan hizmetlerin halk tarafından da korunmasıdır. Hak vermemek mümkün değil. Sonuçta yapılan tüm hizmetler Batman için yapılmış ve Batman’da yaşamını sürdüren insanların mutlu bir şehirde yaşayabilmeleri adına yapılmıştır. Halkımız da kendisi için yapılan hizmetleri elbette koruyup kollayacak gibi bir sorumluluk bilinciyle hareket edecek kadar duyarlıdır diye düşünüyorum. Şehrin temizliği adına halkımızın da gereken titizliği göstermesi gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. Hal böyle iken bizimde kendi şehrimize sahip çıkmak ve şehrimizin güzel bir görüntüye kavuşabilmesi adına üzerimize düşen sorumluluk istenmektedir. Hiçbir vatandaşımız şehrimizin yararına olabilecek her türlü hizmeti koruyup kollayacak kadar duyarlı olacağı inancını taşıyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları