24 Haziran 2018 - Pazar

İNŞAAT SEKTÖRÜ CANLANACAK MI?

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 4 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hava mania ile ilgili son gelişmeler ile ilgili gelişmeleri açıkladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunduğunu ifade eden Aksoy, “Bu işin yüzde 78’i tamamlandı. Vatandaşa güçlük çıkarılmaması konusunda gerekli sözü aldık. Yaklaşık 2,5 yıldır çözülemeyen sorunu çözdük Batmanlılara verdiğimiz sözü yerine getirdik” diyen Aksoy, özellikle inşaat sektörü ile uğraşanları heyecanlandırdı.

Yıllardır bir türlü çözülemeyen ve inşaat sektörünün durma noktasına geldiği hava mania sorununun en kısa zamanda sonuçlanacağı inancını taşıdıklarını belirten inşaat sektörü

yetkilileri, “Belediye Başkan Vekilimize inanıyoruz. Bu sorunu da çözeceğine olan inancımız tamdır” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Belediye Başkan Vekili Aksoy’un son derece kısa bir süre içinde Batman’ın çehresini değiştirdiğine de değinen vatandaşlar, inşaat sektöründe bundan sonra gereken işlevlerini yerine getirmeyle başlayacaklarına olan inançlarının sonsuz olduğunu belirttiler.

Batman artık büyüyen ve gelişen bir şehir haline gelmiştir. Böylesine büyüyen ve de böylesine gelişen bir ilin modern bir il olması adına yapılan düzenlemeler gerçekten göz kamaştırıcı niteliktedir. Her sektörün artık bu büyümeden gereken paylarını alabilmeleri her kesimi de rahatlatacaktır diye düşünüyorum.

Bu nedenle özellikle hava mania konusundaki çabalarını sürdürüp bunu da çözüme ulaştıracağına inandığımız Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy’a tüm sektörler adına teşekkür ediyoruz.

VATANDAŞ GÖREVİNİ YAPMALI

Bilindiği gibi ilimiz son bir yıl içinde son derece büyük bir değişim içindedir ve görkemli bir şehir görüntüsüne kavuşturulmuştur. Her türlü hizmetin getirilmek istendiği böylesine güzel bir ilimizin olması bizleri son derece mutlu kılmaktadır. Tüm bu güzelliklere bu ilde yaşayan vatandaşların da katkı da bulunması gerekir.

Özellikle şehrin temiz tutulması adına üzülerek ifade etmek isterim ki vatandaşlar üzerlerine düşeni yapmamakta adeta ısrar ediyorlar. Pırıl pır olan caddelere hal sigara izmaritlerini ya da ellerindekini atmayı sürdürüyorlar. Yani çöp bidonlarına değil, yerlere atma gibi bir talihsizlik içine girmektedirler. Yetkililer gereken her türlü hizmeti yerine getirme çabası içindeyken biz vatandaşlar olarak sadece bu şehri temiz tutma isteklerini neden çok görmekteyiz anlamak mümkün değil.

Belediye temizlik elemanları geceli-gündüzlü bu şehrin temizliği için didinip çalışırlarken bizler hala onlara bile yardımcı olmamayı sürdürmekteyiz. Bu şehirde yaşıyor, bu şehrin havasını soluyoruz ve yapılan tüm bu güzelliklere karşın vatandaş olarak bir nebze olsun katkı sunmayı düşünememek gerçekten son derece üzüntü vericidir.

Batman unutulmasın ki bizim can damarımız ve yaşadığımız cennet misali bir şehrimizdir. Bu güzelliklere bizler de artık titizliğimizle ve büyük özverilerle katık sunmak ve şehrimizin temiz tutulması adına adeta birer seferberlik ilan etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, tüm Batmanlı kardeşlerimizin bu düşünceye katılıp üzerlerine düşeni yapacaklarına içtenlikle inanıyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları