11 Ağustos 2018 - Cumartesi

Aksoy’un çalışmaları takdire şayan

Yazar - Nedim ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Nedim ARSLAN

Nedim ARSLAN

-
Google News

Batman Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken OHAL ilanıyla Belediye’ye kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, göreve geldiğinden bu yana ortaya koyduğu olağanüstü performansla taraflı-tarafsız tüm halkın büyük takdirine mazhar olmayı başardı. Batman genelindeki çalışmalarıyla, şehrin güzel bir görünüm kazanması adına yaptığı çalışmalarla Batman’a istisnasız bir güzellik kazandırma başarısını gösteren bir insanın takdir edilmemesi mümkün mü? Yaptıklarıyla hiçbir zaman övünmeyen aksine daha yapılacak çok hizmetin olduğunu belirten Başkan Vekili Aksoy’un mütevaziliği de elden bırakmamaya çalışması da apayrı bir takdire şayan olaydır.

Siyasetle hiçbir zaman ilgilenmediğini buna rağmen bazı kesimlerden, “Belediye Başkanlığı’na aday olur musun?” sorusuna net bir şekilde “hayır” dediğini de biliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yazarımız  ve editör Halit Beytüt ile birlikte  Başkan Aksoy’u ziyaretimiz son derece samimi ve sıcak bir söyleşi gerçekleştir. Bu söyleşimizde kendinden emin ve yaptıklarıyla hiçbir zaman övünme gibi bir görünüş içinde olmayan Başkan Vekili Aksoy, Batman halkının gerçek manada her türlü güzelliğe layık olduklarını ve bu güzellikleri onlara kazandırabilmenin amacını taşıdığını görevi bıraktıktan sonra onların hayır dualarını almanın kendisi için yeterli olacağını söyleyecek kadar da mütevaziliği elden bırakmayan biri.

Batman halkının huzur ve güven içinde güzel bir şehirde yaşam sürmesinin en büyük isteği olduğunu belirten Aksoy,” Benim için yaptıklarımızın kesinlikle yeterli olmadığını ifade etmek isterim. Batman’a ne zaman uçakta yani havadan bakıldığında şehrimizin güzel bir görünüm kazındığına tanık olursam işte asıl o zaman bir şeyler yapmış olduğumuza inanırım” diyerek daha birçok hizmetlerin de Batman’a kazandırılması gerektiğinin üzerini çizdi. Yapılacak daha çok hizmetin arasında İluh deresinin ıslahı ve özellikle kentsel dönüşümle Batman’ın ihya edilmesi olduğunu belirtirken bizlerde gerçek manada böylesi bir Batman’ı hayal etmeye başladık.

Görüşmemizin sonunda Başkan Vekili Aksoy, “Bunları kendimi övme gibi sakın ola algılamayan” deyince bizler de onun yaptıklarıyla asla övünmediğini kendisini sadece halkın memnuniyetine adadığına inandık. Son derece samimi ve sıcak bir havada geçen görüşmemizin ardından kendisine yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür ederek vedalaşıp ayrıldık. Bizler de böylesine hizmet aşkıyla Batman’a hizmet yapmaya doymamış sayın Aksoy’a bir kez daha teşekkürler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları