15 Ağustos 2023 - Salı

HALKIN VEKİLİ SERKAN RAMANLI

HALKIN VEKİLİ SERKAN RAMANLI

Yazar - AZİZ ARSLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
AZİZ ARSLAN

AZİZ ARSLAN

-
Google News

Sayın Ramanlı'nın Milletvekili seçilmesiyle birlikte, Mecliste olmaktan çok kendi memleketi olan Batman merkezde, ilçelerinde hatta köylerinde ve sokaktaki insanların taleplerini dinlemesi ve bir dayanışma ruhuyla halkın arasında olması büyük takdir toplamaktadır.

01.07.2023 tarihli yazımızda:
Sayın Ferhat Nasıroğlu ile Sayın Serkan Ramanlı'ya açık mektup! çağrım ile Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirilmesiyle ilgili kamuoyunun dikkatlerini çekmiş ve bu çağrımız büyük bir destek görmüştü. Bu konunun takipçisi olarak Sayın Serkan Ramanlı'dan bir randevu alarak Kentsel dönüşüm projesinin hangi aşamada olduğuna ilişkin kendisini ziyaretim esnasında; Sayın Ramanlı, parti binasının mütevazi bir odasında gelen vatandaşları karşılayarak talep ve şikayetlerini dinlemesine yakinen şahid oldum. İlgisi ve samimiyeti ile bir Milletvekili değilmiş gibi, ailesinin bir ferdi gibi vatandaşlara içten samimi davranmasını gözlemledim. Sayın Ramanlı bir Hukukçu olması hasebiyle, Kamu kurumlarının işleyişini yakinen bilmektedir. Halka hizmet anlayışı açısından kamu kurumlarında çözülemeyen sorunların üzerine gitmesi, vatandaşların taleplerine özen göstermesi,  Kamuoyunun gündeminden düşmeyen Kentsel dönüşüm konusunda ise ciddi girişimleri bulunması hatta Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı ve yetkililerle birlikte Sayın Valimiz Ekrem Canalp ile yaptığı görüşmeler kıymete değerdir. Sayın Ramanlı sahip olduğu müthiş empati yeteneği ile fazilet duygusuna yer vermek kaydıyla başkalarının meşru menfaatlerine karşı duyduğu saygı sebebi ile vatandaşların hak ve hukukunu gözetmesi, vatandaşın yanında olması takdire şayan ve alkışlanacak bir durumdur.

Sayın Ramanlı ile sohbet havasında geçen söyleyişimizde: "Ez cümle; insanları büyük yapan en önemli husus yaptığı ferdi işlerinden çok vatandaşların sorunlarına eğilip çözüme kavuşturmak, beklentilerini karşılamak, sorunların çözümü için uygun ortamı oluşturmaktır esas olan" şeklinde ifadelerde bulundu.

"Halkın adamı, Serkan Ramanlı" seçim sloganının yerinde olduğu inancındayım.

Bu memleketin bir Serkan Rakamlı'ya değil binlerce, onbinlerce... Serkan Ramamlı'ya ihtiyacı var.

Kim bu memlekete hizmette kusur etmezse başımızın üstünde yeri var. Fikri zikri ne olursa olsun. Bu dusturla herkesi destekleriz.

Bu memlekete bir gülle bahar gelmez. 
Bizim buradaki amacımız birilerini övmek veya birilerini ötekileştirmek değildir. Başka bir ifade ile bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değildir. 

Hadisi şerifte"Kavmin efendisi: Kavmine hizmet edendir" demiş Sevgili Peygamberimiz. (SAV)
Vesselam.

#
Yorumlar (3)
İrfan Aydın
16.08.2023 20:00
Gerçekten,seçim öncesinden daha fazla bir gayret ile şehir içmesuyu, enerji kesintileri, şehir girişlerindeki anayollar, Kentsel dönüşüm, köylerin altyapı-kanalizasyon sorunu, Petrolspor, genç ve öğrencilerin talebine kadar Sn MV gayret gösteriyor.
Abdurrahim KAYA
16.08.2023 16:30
Peygamber Efendimiz SAV'in dediği gibi "Kavmin efendisi kavmine hizmet edendir" şiarıyla hareket etmek gerekir ve bu memleketin gerçekten halkına hizmet edecek yetkililere ihtiyacı vardırNOKTA Batman'a kalemiyle hizmetkâr olan Üstadım Aziz Ağabey Selamlar
16.08.2023 16:27
Hızmet eden insan alkışlanır
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları