02 Haziran 2024 - Pazar

İKİZ KATİLLER!

İKİZ KATİLLER!

Yazar - BAYRAM KALKAN
Okuma Süresi: 3 dk.
BAYRAM KALKAN

BAYRAM KALKAN

petrolgazetesi@hotmail.com -
Google News

İsrail'in onlarca yıldır Filistin halkına karşı işlediği soykırıma, katliama sessiz kalmak ya korkudan, ya da bu katliamı onaylamaktandır. Dünyanın her yerinde yapılan katliamlara karşı 'susmak' onaylamak anlamına gelir. Bakın şu iki katile iyi bakın ilki ikinci dünya savaşına neden olan Adolf Hitler’dir. Avrupa'ya kaçan milyonlarca Yahudi’yi yani katil Netenyahu'nun dedelerini, nenelerini kurşuna dizen sonrada çok kurşun harcanıyor diye fırınlarda yakan daha sonra da Alman halkı yakılan insanların kokusundan rahatsız olmasın diye bu sefer de Yahudileri spor salonlarına doldurarak kapı ve pencereleri kapatarak salona kimyasal gaz vererek öldüren katil Adolf Hitler’dir. Dünyada 65 milyon insanın ölmesine Avrupa’nın ve dünyadaki bazı devletlerin yerle bir olmasına neden olan ve şimdi kendi devleti olan Almanya'da bile lanetlenmiş bir katil olarak kabul ediliyor Almanya'da ondan söz etmek bile suçtur. Günümüzde ise katil Hitler’den sonra ikinci soykırımcı katil Netenyahu devreye girmiş durumda.

Bu katil de Müslümanları öldürmekten zevk alan Benyamin Netenyahu'dur. O da günümüzün Hitleridir. Bu iki faşist kişi farklı zamanlarda yaşasalar bile ikisi de aynı kişilik aynı katildir. Yani katilin dini, dili, coğrafyası önemli değildir. Katil her yerde her zaman diliminde katildir. Müslüman Filistin halkını bütün dünyanın huzurunda katleden bu katile 22 Arap devleti ve dünya neden dur demiyor? Farz edelim ki 22 Arap devleti delalet ve ihanet içinde olsun. Peki yer yüzünde ben Müslümanım diyen 62 tane İslam ülkesi nerede?

Bağına, bahçesine, devletine, milletine, dinine sahip çıkmayanların bağına, bahçesine, devletine, milletine bu katiller böyle çökerler ve günümüzde olduğu gibi işgal ederler, talan ederler. Son olarak şunu belirtmekte fayda var ben Müslüman bir devletim diyen ve bu katliama, soykırıma sessiz kalan tüm Müslüman ülkelerini yönetenlere yazıklar olsun. Şunu unutmayın Hitlerin katliamına, soykırımına sessiz kalan Avrupa ülkeleri bedelini yerle bir olarak ödemişti. Susma, sustukça bir gün sıra sana da gelecek! Darısı sesiz kalan tüm devletlerin başına olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları