07 Kasım 2023 - Salı

ONURUNUZ İLE GİTMELİYDİNDİNİZ!

ONURUNUZ İLE GİTMELİYDİNDİNİZ!

Yazar - BAYRAM KALKAN
Okuma Süresi: 3 dk.
BAYRAM KALKAN

BAYRAM KALKAN

petrolgazetesi@hotmail.com -
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 defa çıktığı seçim ringlerinden ne yazık hep (nakavt) yani büyük bir hezimetle yani seçimleri kaybederek ringlerden indi. 13 defa seçimleri kaybetmesine rağmen  o çok sevdiği Genel Başkanlık koltuğunu bırakmamak için tüm değişim çağrılarına adeta kulaklarını tıkadı, kimseyi dinlemek istemedi. Batırdığı CHP adlı gemiyi, "Emin bir limana çekmeden bu koltuktan ayrılmam" diye ısrar etti.

Halkın ve partisinin isteği ile AK Parti Genel Başkanlığı ile Cumhurbaşkanı koltuğundan inmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özenerek koltuğu bırakmak istemedi, yani Kemal Kılıçdaroğlu kendisini Recep Tayyip Erdoğan'la karıştırarak hayatının en büyük hatasını yaptı. Ve değişim feryatlarına tıpkı geçen seçimlerde "seçilecek aday olsun" feryatlarına tıkadığı gibi değişime de kulaklarını tıkayarak hayatının en büyük kumarını oynadı.

Defalarca seçim ringlerinden mağlup ayrılan bir liderin hala koltuktan ayrılmak istememesi kendisine oy veren kitlelerin de tepkisine neden oldu. AK Partiye muhalif  TV kanalları muhalif gazeteci ve yazarların da tepkisine neden oldu. Kılıçdaroğlu, aldığı bunca haklı tepkiye rağmen  ısrarla kurultayda tekrar aday olacağını açıkladı ve tekrar hayatının en yanlış kararlarından birini verdi.

Kendisine rakip olan Özgür Özel ve arkadaşlarını kendisini sırtından hançerleyen hainler olarak ilan etti. İşte bu haksız itham Kılıçdaroğlu ve tayfasının sonunu getirdi. 556 delegenin oyunu alan Kılıçdaroğlu 812 delegenin oyunu alan Özgür Özel karşısında hayatındaki hezimetlere bir yenisini daha ekledi. Ve CHP Genel Başkanlığı’ndan deyim yerindeyse kovularak gönderildi.

Şimdi Kılıçdaroğlu'na  sormak isterim Bay Kemal kovulacağına onurunla gitseydin senin için daha iyi olmaz mıydı? Demokrasi ve değişim koltuk sevdalısı bir lideri daha tarihin en derin çöplüğüne gönderdi. Darısı bütün koltuk sevdalılarının başına. Bay Kemal sen kim, Recep Tayyip Erdoğan kim? Torunlarınla birlikte ol artık. Sana mutlu, emeklilikler dilerim bay emekli Kemal.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları