29 Ekim 2023 - Pazar

İKİ MİLYARLIK SUSKUNLUK!

İKİ MİLYARLIK SUSKUNLUK!

Yazar - BAYRAM KALKAN
Okuma Süresi: 3 dk.
BAYRAM KALKAN

BAYRAM KALKAN

petrolgazetesi@hotmail.com -
Google News

Gazze Milli Eğitim Bakanlığı, "Bütün öğrencilerimizin İsrail tarafından öldürülmesi (şehit) edilmesi sebebiyle 2023-2024 yılı eğitim öğretim dönemi sona ermiştir” diye açıklama yapmış. Ben bu haberi okuyunca dondum, kaldım. Utancımdan yerin dibine girdim kendi kendime. Nerede bunca cemaat liderleri? Nerede bunca tarikat liderleri? Nerede bunca kanaat önderleri? Nerede, "Benim şeyhim bir parmak işareti ile savaş uçağı düşürüyor" diyen müritler? Gerçekten o uçak düşüren şeyhler nerede?

Yıllarca Müslümanların yer altı ve yer üstü zenginliklerini emperyalist ülkelere peşkeş çeken krallar prensler nerede? Müslümanların kanını emerek altın klozetlere oturan altın kaplamalı gemilere binen milyar dolarların sahibi prensler nerede? Bunca Müslüman melik bunca Müslüman kral nerede? diyemeden edemedim. Gerçekten Gazze Millî Eğitim Bakanlığı’nın yazdığı bu haber doğru ise yer yüzünde bir tek Müslüman devlet yok demektir!

Yetmedi yeryüzündeki 2 milyar Müslümanın her biri Filistin’e 5 dolar gönderse bu 10 milyar dolar eder. Eğer sen kardeşine 5 dolar göndermiyorsan lütfen Filistin'e kardeşimdir deme. Kendine de Müslüman deme ki herkes ne olduğunu bilsin. Zora düşen kardeşine yardım etmeyen dilsiz şeytan değil şeytanın ta kendisidir. Kimse bu katliam esnasında   başka ülkelerde olanları örnek göstermesin. Ve yer yüzünde öldürülen bütün çocuklar, yaşlılar kadınlar içinde susmasın.

Utanarak yazacağım ama 2 milyar Müslüman 15 milyonluk Yahudilerle baş edemiyorsa bu da bizim ayıbımız olsun? Şahsen ben böyle haberleri okuyunca yerin dibine batıyorum. Ya siz ne düşünüyorsunuz Müslüman geçinen suskunlar?! Aslında daha sert yazmak isterdim ama şimdilik bu kadar yeter diyorum.

Sözün özü; önce iğneyi kendine batırmayan hiç kimse ve hiç bir toplum huzur bulamamış bunu da unutmayalım. Bugün onlara zulüm varsa yarın bana, ertesi gün de sana olacak. Bunu sakın aklından çıkarma kardeşim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları