23 Temmuz 2023 - Pazar

GÖZÜNÜZ AYDIN SAYIN ERDOĞAN

GÖZÜNÜZ AYDIN SAYIN ERDOĞAN

Yazar - BAYRAM KALKAN
Okuma Süresi: 2 dk.
BAYRAM KALKAN

BAYRAM KALKAN

petrolgazetesi@hotmail.com -
Google News

Hani "ben istedim bir göz Allah verdi iki göz" diye bir atasözü var ya? İşte sayın Erdoğan için bu sıralar tam olarak bu atasözü yaşanıyor.

Sayın  Erdoğan zamlara yüklendikçe, emeklileri göz ardı ettikçe başta CHP olmak üzere bütün muhalefet partileri sanki bilerek, isteyerek ve tasarlayarak ve sanki bir yerden düğmeye basılırcasına birbirine giriyor. Ve adeta parti içi muhalefet olarak koltuk savaşı veriyor, birbirlerine demediklerini bırakmıyorlar.

Onlarca seçimi kaybeden kukla Genel Başkanlar koltuğu bırakmamak için parti içi kavgayı göze alarak muhalefeti gözden düşürüyorlar. Tabi bununla da önümüzdeki yerel seçimlerde sayın Erdoğan'ın ekmeğine sadece yağ değil, balda sürüyorlar. Kısacası büyükşehir belediyelerini AK Partiye hediye etmek için ellerinden gelmeyeni bile yapıyorlar.

Yani muhalefet AK Parti için çalışıyor diyebiliriz. Zaten onların derdi "iktidar" falan olmak değil, onların tek derdi parti içi iktidardır. Ve bunu da çok iyi başarıyorlar. En basitinden CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in CHP'nin Halk TV ile olan sözleşmesini fes etmesi yani Halk TV'yi maddi destekten yoksun bırakmasıdır. Bunu da sırf parti içi muhaliflere yer verdiği için yapıyorlar.

Sözün özü... Gözünüz aydın ve içiniz rahat olsun sayın Erdoğan. Bu muhalefette bu dinazor Genel Başkanlar dururken (ki duracakları bu apaçık ortadadır) siz yaşadıkça, siz nefes aldıkça bu beceriksiz muhalefet yüzünden bu ülkenin başında olacaksınız. Zafer her daima rakibin zayıf ve akılsız olmasından geliyor!

Selamlar…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları