17 Temmuz 2023 - Pazartesi

DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?

“Ben Kemal geliyorum" diye seçime giren Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Levent Gültekin'in iddiasına göre meğerse kazanamayacağını bir yıl öncesinden bildiği halde ısrarla aday olmuş.

Yazar - BAYRAM KALKAN
Okuma Süresi: 3 dk.
BAYRAM KALKAN

BAYRAM KALKAN

petrolgazetesi@hotmail.com -
Google News

Gazeteci Levent Gültekin 2022'de Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gittiğini kendisi ile 2023 seçimleri ile ilgili röportaj yaptığını ve Kılıçdaroğlu'na tam olarak, "Efendim ben bir kitap yazıyorum ve yaptığım araştırmaya göre sizin hakkınızda etrafınızdaki şu şu şu kişiler tarafından bir filim hazırlanıyor. Bu kişiler Erdoğan ile bağlantılı sizi bilerek aday gösterecekler ve bu filmin sonunda siz seçimi kaybediyorsunuz"’ diye söylüyor. Kılıçdaroğlu da kendisine, "Sen bunları nerden biliyorsun" diye sorar. Levent Gültekin tekrar Kılıçdaroğlu'na, “Efendim ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için bu iktidarın gitmesi lazım, yoksa ülke elden gidecek" diyor. Kılıçdaroğlu da, Levent Gültekin'e, "Ülkeyi artık hiç kimse kurtaramaz" diyor ve aday olacağını söylüyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Kazanamayacağını bile bile aday olduğunu" iddia eden Levent Gültekin'e CHP'den yanıt geldi. Konuşmadaki ifadeler için, "Tümüyle hayal ürünüdür" açıklaması yapıldı. Şimdiye kadar yazdıklarımız bir yazarın iddialarından ibarettir. CHP bu iddiayı yalanladı. Peki söz konusu yazar hakkında neden her hangi bir dava açmadı? Benim kişisel görüşüm CHP değil, Levent Gültekin doğru söylüyor olabilir!

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı 17 defa seçimi kaybettiği halde 18’nci defa aday olmasını anlamak mümkün mü? Yazımızın konusu kim kazanmış, kim kaybetmiş değil.. Konu temiz ahlaklı siyaset ve siyasetçilerdir. CHP kurulduğu günden beri hükümette iktidar olmak için değil, CHP'nin iç iktidarı için mücadele etmiştir. Baykal, yürüyemediği halde milletvekili olmuştur. Kılıçdaroğlu'na gelince Erdoğan'a karşı tarihi yenilgiler almasına rağmen hala koltuğa yapışmış, gitmek nedir bilmiyor. Erdoğan'ın da gitmediğini iddia edebilirsiniz. İşte bu başka bir şey, sayın Erdoğan hiç kaybetmedi ki gitsin? Sözün özü siyasete ve siyasetçilere karşı bir iğne ucu kadar güvenim vardı, bu iddiadan sonra o da bitti. Artık hiç partiye, hiç bir siyasetçiye güvenmeyeceğim.

Selamlar…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları