ÜMİT MENTEŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ümit Menteş, YENİ PARTİ Batman İl Başkanlığına aday olduğunu duyurarak ortak akıl, şeffaf yönetim ve katılımcılık vurgusu yaptı.

Yaşam Yayın: 14 Ekim 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2026 18:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

YENİ PARTİ ailesinin bir ferdi olarak il başkanlığına talip olduğunu açıklayan Ümit Menteş, vatandaşların sorunlarını dinleyen, çözüm odaklı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını hedeflediklerini belirtti. Menteş, gençlerin ve kadınların karar alma mekanizmalarında daha fazla yer almasının öncelikleri arasında olduğunu ifade ederek Batman’ın ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini geliştirmek için çalışacaklarını kaydetti. Daha temiz, güvenli ve yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini belirten Menteş, adaylık sürecinin Batman’a, partisine ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.