Milletvekili adayları oylarını kullandı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekili adayları sabahın erken saatlerinde sandık başlarına giderek oylarını kullandı.

Gündem Yayın: 14 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 14.05.2023 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BAYINDIR  5 EVLER'DEYDİ

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili adayı Keskin Bayındır, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde 5 Evler mahallesinde oyunu kullandı.  Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Bayındır beraberindeki partililerle 5 evler mahallesi  Petrol Ofisi İlkokulu 2047 nolu sandıkta oyunu kullandı.

NASIROĞLU,  BAL  LİSESİNDE OY KULLANDI

AK Parti Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu  Belde Mahallesindeki Batman Anadolu Lisesinde oyunu kullandı.

Sabah erken saatlerde ailesiyle birlikte Belde Mahallesindeki Batman Anadolu Lisesine giden Milletvekili adayı Nasıroğlu 1056 nolu sandıkta oyunu kullandı.  vatandaşların seçimlere gösterdikleri ilgiye teşekkür eden Nasıroğlu, Seçimlerin Batman ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Nasıroğlu, '' Seçimlerin öncelikle yaşadığımız ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda seçimlerin ülkemizin birliğine, milletimizin beraberliğine , kardeşliğine vesile olmasını diler ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum'' dedi.

YAŞAR, OYUNU GAP'TA KULLANDI

CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar,  Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekilli seçimi için oyunu  Batman GAP Ortaokulunda  kullandı.

Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar beraberindeki partililerle gittiği GAP Ortaokulundaki  1224 sandık oyunu kullanarak seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.  Yaşar, ''oyumuzu kullandık. seçim sonuçlanıncaya kadar sandıkların başından ayrılmayacağız'' ifadelerini kullandı.

TUNÇ, KÜLTÜR'DE OYUNU KULLANDI

AK Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç KÜltür Mahallesinde oyunu kullandı. Kültür Mahallesinde bulunan Kültür İlkokulu 1324 nolu sandıkta oy kullanan Tunç, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden Tunç, seçimlere yoğun bir ilginin olduğuna da dikkat çekti. Kültür İlkokulu 1324 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, '' Oyunuzu kullanırken Türkiye ve memleketin geleceğini düşünerek kullanın. AK Parti kazanırsa istikrar, yatırım ve ülkenin geleceğini dert edenler kazanacak. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.