"ÖNLÜKLERİMİZLE SAHADAYIZ "

"ÖNLÜKLERİMİZLE SAHADAYIZ "

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü  kapsamında gerçekleşen ''Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi''  idareci ve öğretmenleri bir  araya getiriyor. Beşiri ilçesinde yapılan etkinlikle Milli Eğitim yetkilileri ve üç okulun öğretmenleri bir araya geldi. 

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK 

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında  Beşiri Papatya Anaokulu, Beşiri Yunus Emre  İlkokulu ve Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, buluşmaların devam edeceğini söyledi. Okul idareci ve öğretmenlerini dinleme fırsatını yakaladıklarını belirten Çankaya, ''Eğitimcilerin başta öğrencilerinin karşısında sonra mesai arkadaşlarının, idarecilerinin  ve elbette ki velinin karşısına yaptığı kutsal mesleğinin gereği olarak özenli giyinmeli. Elbisesi ne olursa olsun özenle seçmeli, bakımlı olmalı. Bunlar bir öğretmende  önce kendini iyi ve güçlü hissettirir, sonrada ders anlatma motivasyonunu  artır,  en önemlisi karşıdakine güven  verir.  Dolaysı ile Bakanlığımızın tüm öğretmenlere ücretsiz dağıttığı beyaz önlüğü destekliyor ve bundan böyle teşvik amaçlı okullarımıza önlükle gidiyoruz. Batman  Ar Ge  Eğitim Akademileri tarafından düzenlenen Öğretmenler Odası Projemiz devam edecektir'' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.