"EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM YAPILMALI"

"EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM YAPILMALI"

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 14:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Ekmen, sıkıntı yaşanan emeklilere bir an önce seyyanen zam yapılmasını istedi. Tüm Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Hüseyin Ekmen, yüksek enflasyon ve zorlu hayat şartları emeklileri nefes alamaz hale getirdiğini söyledi. Başkan Ekmen, ''Temel gıda ürünlerine son 5 ayda uygulanan zamlardan en çok etkilenen kesimlerin başında emekliler yer alıyor. Son 5 ayda tavuk etine bile yüzde 200 ile 300 oranında zam yapıldı. Kısacası artık emekliler tavuk eti bile alamaz duruma getirdi. Temel gıda ürünlerinden yoksun bir şekilde yaşamak zorunda bırakılan emekliler bunu hak etmiyor. Yüksek enflasyon karşısında dayanacak gücü kalmayan emeklilerimize bir an evvel seyyanen zam yapılmalıdır” dedi.

BAŞKAN EKMEN'DEN KUTLAMA

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 1 yıl sonra yeniden 2. lige çıkan Batman Petrolspor'u kutladı. Batman Petrolspor'a 2.ligde başarılar dileyen Ekmen, "Bu gurur hepimizin" dedi. Batman Petrolspor'un şampiyonluğu hak etiğini belirten Başkan Hüseyin Ekmen, “Petrolspor’un başarısı bizi onurlandırdı. Şampiyonluk yolunda büyük emek veren takımımız Batman'lılara şampiyonluğu armağan etti. Batman Petrolspor'un her zaman yanında olan Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'na da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.