ELVEDA 3. LİG, MERHABA 2. LİG

ELVEDA 3. LİG, MERHABA 2. LİG

Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 10:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF. 3. Lig 2 Grup`ta mücadele veren TPAO Batman Petrolspor deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’u 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 60 puanla şampiyon olarak 2. lige ‘merhaba’ diyen Kırmızı-Beyazlıların taraftarları, maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşkuyla kutlama yaptı.

Manisa Turgutlu’daki karşılaşmada Vali Ekrem Canalp ile eşi Dr. Ayten Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, DEVA Parti Mersin Milletvekili Emin Ekmen, Uluslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin, Kırklareli Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, Ege bölgesindeki ve Batman’dan giden taraftarlar  TPAO Batman Petrolspor’a destek verdi.

Batman Valiliği, TPAO Batman Petrolspor karşılaşmasını  izlemek isteyen taraftarlar için Valilik önüne dev ekran yerleştirdi. Açık alanda maçı izleyen Batmanlılar, heyecanı ve coşkuyu bir arada yaşadı. TPAO Batman Petrolspor taraftarları sıcağa rağmen 90 dakika boyunca gözlerini ekrandan ayırmadı. Batmanlı futbolseverler 90 dakika coşkulu bir şekilde tezahürat yaparak takımlarına destek oldu.

TPAO Batman  Petrolspor karşılaşmanın 21.dakikasında Akın Akman’ın attığı gol ile skoru 1-0’a getirdi. İlkyarı Kırmızı-Beyazlıların 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 76.dakikasında Nurettin Çağlar’ın attığı gol ile TPAO Batman Petrolspor 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip Turgutluspor 83. ve 85. dakikalarında Noyan Öz’ün attığı goller ile skoru 2-2’ye getirdi. TPAO  Batman Petrolspor Tunç Murat Behram’ın 90. dakikada attığı gol ile 3-2 öne geçti. Kırmızı-Beyazlılar aldığı galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti.

TPAO Batman Petrolspor taraftarları, maçın bitiş düdüğüyle kutlama yaptı. Meşaleler ve konfetiler eşliğinde galibiyeti kutlayan taraftarlar, ‘Şampiyon Petrolspor’ tezahüratları yaptı. Taraftarlar formaları, kaşkol ile bayraklarıyla Diyarbakır caddesini dolduran taraftarlar şampiyonluk sevincini halaylar ve tezahüratlar eşliğinde yaşadı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.