Sason’da Pomem Kursu başladı

Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleriyle, spor salonunda tecrübeli antrenörler eşliğinde, ücretsiz Pomem Hazırlık kursu açıldı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 11:01:13
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleriyle, spor salonunda tecrübeli antrenörler eşliğinde, ücretsiz Pomem Hazırlık kursu açıldı. Pandemi şartlarına uygun bir şekilde verilen Pomem Hazırlık kursuna ilk etapta 12 erkek ve 8 kadın olmak üzere 20 kişi katılım sağladı. 20 kişi ile başlayan Pomem Hazırlık kurslarının 2 ay süreceğini belirten Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, bu sayının 50 civarına çıkabileceğini söyledi. Çelik, yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor olarak ilçedeki tesislerimizi pandemi şartlarına uygun bir şekilde gençlerimizin ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Pandemi süreci biterse, tüm kurslarımızda hedeflediğimiz sayılara ulaşmayı arzuluyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.