1 MAYIS MİTİNGİNE ÇAĞRI

1 MAYIS MİTİNGİNE ÇAĞRI

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 18:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Emek ve Demokrasi Platformu, 1 Mayıs Mitingi için çağrıda bulundu. Atatürk Parkı önünde yapılan basın açıklamasıyla bölge mitingine davet çağrısı yapıldı. 
1 Mayıs mitingi alanlarda olacağını belirten  Eğitim-Sen Şube Başkanı Ramazan Bilmez, "Bizlerin; emeği ile geçinenlerin iyiyi, güzeli, umudu yaşatmaya ve büyütmeye ihtiyacı her geçen gün biraz daha artıyor. Bizler de 1 Mayıs’ta bayraklarımızla, sloganlarımızla, halaylarımız ve türkülerimizle akın akın sel olup meydanlarda olacağız" dedi. Batman'da düzenlenecek 1 Mayıs Bölge mitingi için çağrıda bulunan Ramazan Bilmez, "Eşitlikçi, özgürlükçü halkların ve farklılıkların bir arada, barış içinde kardeşçe yaşadığı bir ülke ve gelecek için alanlarda olacağız. Umudu ve mücadeleyi büyütmek için tüm illerde 1 Mayıs alanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.