MİSİAD 500 bot ve 500 mont dağıttı

MİSİAD Batman Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 16:19:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MİSİAD Batman Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu. Batman’da 2 gün boyunca resmi ve özel ziyaretler gerçekleştiren MİSİAD heyeti Vali Hulusi Şahin’i, Emniyet Müdürü Kıraç Köroğlu’nu, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir’i, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş’i, Karatay Ortaokulunu ve birçok ziyaret gerçekleştirdiler. Batman’da bir dizi yardım kampanyasına imza attıkları için mutlu olduklarını belirten MİSİAD Şube Başkanı Namet Sırlan; “Amacımız bu kış mevsiminde çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini sağlamaktır. MİSİAD ailesi olarak ilk etapta 500 bot ve 500 mont dağıtımını gerçekleştirdik. Emeği geçen Marmara Bölge Koordinatörümüz Kadir Yücelbaş’a, İstanbul MİSİAD İl Başkanımız Sayın Levent Gezen’e, Güneydoğu Bölge Koordinatörü Fırat Özmen, Diyarbakır İl Başkan vekili Sayın Mehmet Bayka’ya ve Mardin’in Kızıltepe İlçe Başkanı Çesur Bahadıroğlu’ya teşekkür ederiz. MİSİAD ailesi olarak ilklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.