BATMAN'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

BATMAN'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ligin son haftasında deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Batman Petrolspor,  kentte adeta bayram sevinci yaşattı. Turgutlu maçını 3-2 kazanan Batman Petrolspor 1 yıl aradan sonra tekrardan 2. lige yükselmeyi hakkederken Batmanlılara da adeta bayram sevinci yaşattı. Batman Valiliği önünde kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarlar  maçın bitiş düdüğüyle birlikte caddelere döküldü. Akşam saatlerinde binlerce taraftarın bir araya geldiği Turgut Özal Bulvarında şampiyonluk sevincini yaşadı. Kentin farklı noktalarından gelen binlerce taraftar Batman Petrolspor'un bayraklarıyla Atatürk Parkı önünde buluşarak havai fişek gösterileri eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Batman Petrolspor'un deplasmandaki kritik maçına destek için Batman dışındaki iş insanları ve bürokratlarından da destek geldi. İzmir, İstanbul ve Ankara'da bulunan iş insanlarının yanı sıra Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Batmanlı Mersin CHP Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batmanlı Kırıkkale Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven ve ünlü ressam Ahmet Güneştekin Batman ekibini  deplasmanda yalnız bırakmadı. 

VALİ VE VEKİLDEN PETROLSPOR'A KUTLAMA

Batman Valisi Ekrem Canalp, deplasmanda rakibini 3-2 yenerek TFF 2. ligine yükselen Batman Petrolspor'u kutladı. Ligin başlamasından bu yana güzel bir futbol sergileyerek şampiyonluk yolunda büyük mücadeleler sonucunda hedefine ulaştığını  hatırlatan Vali Canalp, ''Geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da takımımızın yanında olacağız. Batman'ın birlik ve beraberliğini için daima takımımızın yanında olacağız. Önümüzdeki sezon için şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmayı hedefliyoruz'' dedi. Öte yandan Batman Petrolspor'u kutlayan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Bizleri gururlandıran takımımızı  gönülden kutluyorum. Takımımıza maddi ve manevi anlamda sahip çıktık çıkmaya da devem edeceğiz" dedi. Vekil Nasıroğlu,  "Bizleri gururlandıran takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Batman  sizinle gurur duyuyor. Bir yıllık aranın ardından TPAO Batman Petrolspor’umuz yeniden TFF 2. Lig’de. Batman ve Petrolspor her zaman başarıyı hak eden taraf olmuştur. Başarıda emekleri bulunan futbolcuları, teknik heyeti, yöneticileri ve muhteşem taraftarımızı tebrik ediyorum. 2. Lig’de de kalıcı olup üst liglere çıkmak için durmadan çalışacağız. Takımımızın başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.