Filenin sultanları ödüllerine kavuştu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Kozluk ilçe Müdürlüğü’nün organize ettiği Voleybol turnuvasına 4 kategoride 33 takımın katıldığı turnuvanın sonuna gelindi.

Yayın: 23 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 23.04.2019 13:28:39
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Kozluk ilçe Müdürlüğü’nün organize ettiği Voleybol turnuvasına 4 kategoride 33 takımın katıldığı turnuvanın sonuna gelindi. Spor salonunda yapılan ortaokullar kızlar final maçına Kaymakam Osman Bilici, Gençlik İlçe Müdürü Abdulbasir Alağaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak katıldı. Birinci olan Ulaşlı Ortaokuluna ödüllerini Kaymakam Osman bilici, ikinci olan Dövecik ortaokuluna ödüllerini ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak verdi. Amaçlarının spora öğrencilerin ilgisini çekmek olduğunu belirten Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.