“Batman’da toplamda 8 bin162 konut inşa edilmiş olacak''

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Kuyubaşı TOKİ'de ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 13:27:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“TAMAMLANAN 5 BİN 444 KONUT VAR”

Vatandaşlarla buluşan ve görüş, talep ile önerileri dinleyen Milletvekili Özdemir, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ konut projenin Türkiye tarihinde görülmemiş bir sosyal konut hamlesi olduğunu söyledi. TOKİ’nin AK Parti iktidarları öncesinde aktif bir kuruluş olmadığına dikkati çeken Özdemir, “Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve sosyal devlet anlayışı neticesinde vatandaşlarımızın ev sahibi olmasına olanak sağlayan TOKİ, AK Parti hükümetleri döneminde tam anlamıyla işlev kazandı. Milyonlarca insan ve dar gelirli aile TOKİ sayesinde ev sahibi oldu. Batman'da her alanda olduğu gibi TOKİ yatırımlarından önemli bir pay aldı. Şu ana kadar ilimizde 5444 konut yapılarak hak sahiplerine teslim edildi. 968 konutun inşaatı devam ediyor.  Buna ilaveten Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın müjdesini verdiği 1750 konutu da Batman'a kazandıracağız. Toplamda 8162 konut inşa edilmiş olacak. TOKİ konutların yanı sıra, çok sayıda okul, hastane, stadyum ve hizmet binalarını ilimize kazandırdık” diye konuştu. Başkan Gür ise, ''Binlerce Batmanlı hemşerimizin ev sahibi olmasını sağlayan ve bu yatırımları hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.