DÜĞÜNLER TAM HIZ

DÜĞÜNLER TAM HIZ

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 09:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da bahar aylarının başlamasıyla birlikte düğün sezonu da start aldı. Kentin bir çok düğün salonlarında hareketlilik başlarken  Ramazan bayramından bu yana başlayan düğünler ardı ardına devam ediyor.

KUŞTOĞAN VE BULUT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kentin iş insanlarından ve Kuştoğan ailesi  fertlerinden Baki Kuştoğan'ın oğlu Mazlum,  hayatını Bulut ailesinin sevgili kızı Cemile ile birleştirdi. 28  Nisan Pazar günü Siirt Çevreyolu Beyaz Şato Düğün Salonunda yapılan düğüne iş insanları, STK ve siyasi parti temsilcileri, Kuştoğan ve Bulut ailesinin yakınları katıldı.  Düğün salonuna gelen tüm konuklar damadın babası ve amcaları tarafından karşılandı. Yemekle ağırlanan misafirlerle tek tek ilgilenen damadın babası Baki Kuştoğan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederken Batman’ın en eski sanatçılarından bağlama ustası Şirin Esmer ve Batmanlıların büyük beğenisini kazanan usta sanatçı İbrahim Cengiz 'in müzikleriyle davetliler doyasıya eğlendi.  Muhteşem bir düğünle dünya evine giren damat ve gelini yalnız bırakmayan arkadaşları yöresel müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.