Eski Kayınbiraderler Boşanan Eniştelerine Kurşun Yağdırdılar

Batman’da imam nikahlı eşiyle yürüyen kişi boşandığı eşinin kardeşlerinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 12:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Edinilen bilgilere göre, Batman merkez Gültepe Mahallesi İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde bulunan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde imam nikahlı eşi B.A. (35) ile birlikte yürüyen Ş.B.(38) daha önce boşandığı eşinin erkek kardeşleri K.A. ile İ.A.’nın saldırısına uğradı. Ş.B.’yi ilk önce darp edilen zanlılar daha sonra tabanca ile kurşun yağmuruna tuttu.
Olay yerine yakın bir iş yerine koşarak yardım isteyen B.A., “Yardım edin kocamı dövüyorlar” diyerek yardım istedi. Yardım için koşan vatandaşlar, olay yerine gittiğinde Ş.A’nın hayatını kaybettiğini belirledi. 
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Ş.B. olay yerinde hayatını kaybetti.Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kısa sürede kaçan zanlıları belirledi.Polis, olay yerinden kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Ş.B.’nin cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Olay ile ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.