TPAO PETROLSPOR’UN GENÇ ASLANI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2025-2026 sezonu faaliyet programı kapsamında düzenlenen U14 Ligi Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Kademe Yarışması, 28-29 Mart 2026 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildi.

Spor Yayın: 01 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 01.04.2026 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Türkiye’nin dört bir yanından 801 sporcunun katıldığı organizasyon, genç sporcuların kıyasıya rekabetine sahne oldu. Zorlu parkurlarda hem fiziksel dayanıklılık hem de yön bulma becerilerini sergileyen sporcular arasında TPAO Batman Petrolspor’un genç yetenekleri öne çıktı. Kulübün başarılı sporcusu Muhammed Yusuf Aslan, E-14 kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Aynı kategoride mücadele eden bir diğer Petrolspor sporcusu Veysel Sezgin ise Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Sezon başında kulüp bünyesine katılan oryantiring takımı, kısa sürede elde ettiği bu başarılarla Petrolspor Kulübü Yönetim Kurulu’nu memnun etti. Disiplinli çalışma ve planlı antrenman programlarıyla dikkat çeken takımın, iki önemli organizasyonda Türkiye şampiyonlukları kazanması beklentilerin ötesinde bir performans olarak değerlendirildi. Kulüp yönetimi, altyapıya yapılan yatırımın meyvelerini kısa sürede almanın mutluluğunu yaşarken, oryantiring branşına verilen desteğin artarak süreceğini belirtti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.