Stil Fonex yenilendi

Batman’da uzun yıllar kuaförlük alanında müşterilerine verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Stil Fonex yenilenen mekanıyla göz kamaştırıyor.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2019 19:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman’da uzun yıllar kuaförlük alanında müşterilerine verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Stil Fonex yenilenen mekanıyla göz kamaştırıyor. Meydan mahallesinde 1110 sokak Dolmuş durağı karşısı  daha  modern bir görünüme kavuşan Stil Fonex Kuaför Salonu yenilenen ve yenilikleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Modaya uygun her türlü saç sakal kesimini  yaptıklarını belirten Veysi ve Kadri Cengiz kardeşler, müşterilerine kusursuz hizmet verdiklerini belirttiler. Ayrıca cilt ve yüzlerdeki siyah benleri iz bırakmadan aldırıp yüz bakımını da yaptıklarını ifade eden Cengiz Kardeşler, “Müşterilerimiz için yenilenen yeni iş yerimizle iyi hizmeti sunmak için varız. Stil Fonex olarak müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kendi sektörümüzde her zaman en iyi hizmeti sunmak için sizlerleyiz" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.